FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gnohere se revoltă și iese la atac! Dezvăluiri în presa franceză: "Așa ni s-a spus în vestiar"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2016 10:04

Harlem Gnohere a vorbit pentru presa franceză despre perioada petrecută la Dinamo. Fotbalistul dă detalii și despre relația cu Ionuț Negoiță. 

Fotbalistul spune ca are oferte pentru a pleca, însă cei din conducerea clubului vor o sumă considerată de el mult prea mare. 

"Așa ni s-a spus. Dacă vreți să vă luați banii, ar trebui să luați cel puțin 4 puncte în următoarele două meciuri. Le-am câștigat pe amândouă. Prima la Dinamo e de 800 de euro.

Am primit niște oferte din Qatar, Arabia Saudită și China cu un salariu de 10 ori mai mare. Dar clubul le-a refuzat. Se cere un milion de euro pe mine, deși am venit gratis", a zis Gnohere pentru JDD.fr.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (30)
dinamo100
dinamo100  •  08 Iunie 2016, 11:19

Gnohere nu are motive sa fie nemultumit, cariera lui a fost relansata jucand la Dinamo. Pana cand a venit la Dinamo el statea pe bara. Suma ceruta de Dinamo e adevarat ca e mare, insa au dreptul s-o faca si isi asuma riscul sa nu obtina niciun ban.

948956548471669
Andronache Georgian  •  09 Iunie 2016, 18:54

Cand or sa inteleaga toti ca un contract se respecta din toate punctele de vedere?Gnohere are oferta pe un salariu de 10 ori mai mare,...ok!Si de ce clubul Dinamo ar trebui sa-i dea drumul pe bani mai putini ?Tin minte pe unul care scria cu creta pe tabla din vestiar sa fie lasat sa plece...adica pe bani putini la bani mai multi!Uita-te la Partizan Belgrad,o echipa modesta care e sub valoarea Stelei (desi a eliminat-o,Papp stie ce zic!) ce strategie de transferuri are...contracte de minim 5 ani si plecari doar de la 10 mil in sus...Binenteles,vor spune unii ca Partizan nu e Steaua,nu e Dinamo si nu joaca in Romania.Dar Partizan este un exemplu pt noi toti,iar acesti jucatori straini/anonimi/mercenari care vad in Romania doar ca o rampa de lansare spre |un salariu mai mare la camile sau galbejiti" ar trebui sa isi respecte cel putin contractul cere il are cu echipele ramanesti sau sa-si faca unul pe 6 luni,cu plecare rapida via China,Occident!

dvd1
dvd1  •  08 Iunie 2016, 13:59

e plecat si asta. Fug toti de Dinamo si de la Dinamo. La anul Dinamo retrogradeaza 100%

Vezi toate comentariile (30)
Comentează