FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

EXCLUSIV // UPDATE Edi Iordănescu a negociat cu Mihai Rotaru! S-au înțeles, dar a intervenit o problemă: Gaz Metan

Articol de , - Publicat duminica, 05 ianuarie 2020 02:00

Edi Iordănescu (41 de ani), antrenorul lui Gaz Metan, este noua variantă pentru preluarea Craiovei, conform informațiilor Gazetei Sporturilor.

UPDATE 16:00 // Edward Iordănescu a negociat astăzi cu Mihai Rotaru, patronul CS Universitatea Craiova. În mare parte s-au înțeles asupra detaliilor financiare. Rămâne să ajungă la o înțelegere cu cei de la Mediaș, pentru că tehnicianul are o clauză de reziliere de 200.000 de euro. Apropiații lui Edward Iordănescu susțin că sunt șanse peste 50% ca antrenorul să-i preia pe olteni.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Craiova a anunțat ieri despărțirea de Victor Pițurcă, iar patronul Mihai Rotaru încearcă să-i găsească un înlocuitor fostului selecționer cât mai rapid. 

Deși Iordănescu s-a arătat interesat de ideea preluării unei echipe cu pretenții la titlu, o barieră în avansarea negocierilor o reprezintă clauza de reziliere pe care acesta o are la Mediaș: 200.000 €.

Bergodi, varianta de rezervă

Din cauza faptului că lui Edi Iordănescu nu-i va fi ușor să se despartă de Gaz Metan, cealaltă variantă a conducerii oltenilor este Cristiano Bergodi (55 de ani), antrenorul demis de FC Voluntari. 

Tehnicianul italian s-a gândit deja și la primul transfer pe care l-ar face în Bănie: Gabriel Tamaș (36 de ani, fundaș central), fotbalistul întors vara trecută în România, la Astra Giurgiu.

Astfel, lista posibililor înlocuitori ai lui Pițurcă se mărește, după vehicularea numelor lui Cosmin Contra, Marius Șumudică și Eugen Neagoe. 

Pițurcă, sfârșit furtunos de aventură

CS Universitatea Craiova a făcut sâmbătă, 4 ianuarie, oficial anunțul despărțirii de antrenorul Victor Pițurcă.

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul principal au hotărât de comun acord rezilierea contractului la cererea domnului Victor Pițurcă. Această cerere a fost fundamentată de domnia sa prin prisma faptului că dorința de a câștiga campionatul nu a fost susținută de către club. Îi dorim mult succes!” - Comunicatul oficial emis de olteni

Gazeta Sporturilor anunțase iminenta despărțire încă de pe 27 decembrie 2019.

vezi și:

EXCLUSIV Victor Pițurcă, după plecarea din Bănie: „Eu nu stau ca să mă bată Gigi Becali!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
147259629210475
Valentin Onea  •  06 Ianuarie 2020, 09:08

Si eu cred ca iedi nu-i un antrenor de top Four. Si mai cred ca a fost umflat de presa si jiji becali - la rugamintea lui tata Puiu.

pittt
pittt  •  05 Ianuarie 2020, 19:07
Postat de popoviciu1944 pe 05 Ianuarie 2020, 17:47

Craiova are bani de la primărie!!??... Si la Dinamo și fc5b de ce nu se poate!!?? ...Suntem o țara capiata rău!!

Craiova nu are bani ce la primarie, de unde le scoateti, fratilor?

pittt
pittt  •  05 Ianuarie 2020, 18:58
Postat de sorinvision pe 05 Ianuarie 2020, 11:10

Edi Iordanescu este un antrenor "umflat" de mass-media, nu are valoare sa antreneze top 5 echipe din Romania. Bergodi in schimb stie sa organizeze bine o aparare, ceea ce ii lipseste Craiovei. In plus mai joaca bine pe contraatac, iar Craiova a fost in istoria ei o echipa eminamente de contraatac. Opinie: Bergodi DA, Iordanescu BA. Varianta Sumudica este buna pentru Mititelu, *** la *** trage. :)

Craiova echipa de contraatac? De unde ai scos-o ?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează