FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV UPDATE Gigi Becali îl vinde pe Alibec » De unde a venit oferta + suma neașteptată cerută » Ce echipe îl vor pe atacant

Articol de - Publicat luni, 14 mai 2018 11:34

În conflict deschis cu Denis Alibec, care s-a certat și cu antrenorul de la FCSB, Gigi Becali și-a pierdut răbdarea și anunță că îl dă pe atacantul în vârstă de 27 în Franța!

update 13:30

Potrivit surselor GSP.RO, cele trei echipe din Franța care-l vor pe Alibec sunt Strasbourg, Angers si Saint Etienne.Clubul cel mai interesat de serviciile atacantului este Angers.

În plus, vârful mai este dorit în Anglia și Germania.

Știrea inițială

Gigi Becali este decis să-l dea la finalul campionatului și a dezvăluit pentru GSP.RO că atacantul este dorit de o echipă din Franța.

Pentru a-l cumpăra pe atacant, francezii trebuie să achite 2 milioane de euro, suma pentru care Alibec a fost adus de la Astra.

"A venit un impresar și m-a întrebat cât vreau pe el pentru că îl vrea o echipă din Franța. Am zis că vreau cât am dat pe el, 2 milioane de euro și 30% dintr-un viitor transfer. Eu mai cred că poate fi un fotbalist bun, dar nu la Steaua. Aici nu va mai juca. Este exclus din lot", a declarat Gigi Becali pentru GSP.RO.

În ultimele luni, Bordeaux și Montpellier s-au interesat de serviciile lui Alibec, dar s-au lovit de pretențiile lui Gigi Becali care cerea 5 milioane de euro.

În septembrie, Alibec a fost aproape de ajunge în Liga a 2-a din Anglia. Wolverhampton oferea 10 milioane de euro pentru atacant, dar Becali a ridicat prețul în ultimul moment, la 15 milioane de euro, iar tranzacția a căzut.

2.200.000 €este cota lui Alibec, potrivit transfermarkt.de

Alibec a venit la FCSB în ianuarie 2017. În acest sezon are trei goluri, dintre care doar unul în Liga 1, în 26 de partide.

Citește și: EXCLUSIV Război TOTAL la FCSB!!! GSP a aflat motivul REAL pentru care Becali și-a pierdut cumpătul cu Alibec la miezul nopții: "NU mai stă o secundă!" + scandal major cu Dică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
indolentu
indolentu  •  14 Mai 2018, 16:29
Postat de Eugen Qy pe 14 Mai 2018, 16:13

Pentru stiinta ta, nentu' gb, nu a fost nicicand la ADEVARATA STEAUA ! El a fost la Clubul desprins din Sectia de Fotbal a Clubului Sportiv al Armatei STEAUA Bucuresti ! Chiar si pe ala l-a FURAT, conform unor marturii CREDIBILE ale celor din anturajul lui ! (VEZI : youtube, dezvaluiri, D.Dragomir, Hagi, Piturca, Lutu etc) Asa ca daca nu esti suficient INFORMAT nu mai emite astfel de ABERATII !

cristi *** comenteaza si iel ca sa se afle in treaba

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10202925648180625
Eugen Qy  •  14 Mai 2018, 16:13
Postat de cristi_oase pe 14 Mai 2018, 14:12

Gigi nu il vinde pe alibec ca Gigi nu mai e pe acte la adevarata STEAUA. Acum e domnul Vasi care e la fel de bun ca si domnul Becali si nici nu vorbeste ,asa de mult . Invidia e mare HA HA Haha ! Steaua e numai una....! Ha ha ha

Pentru stiinta ta, nentu' gb, nu a fost nicicand la ADEVARATA STEAUA ! El a fost la Clubul desprins din Sectia de Fotbal a Clubului Sportiv al Armatei STEAUA Bucuresti ! Chiar si pe ala l-a FURAT, conform unor marturii CREDIBILE ale celor din anturajul lui ! (VEZI : youtube, dezvaluiri, D.Dragomir, Hagi, Piturca, Lutu etc) Asa ca daca nu esti suficient INFORMAT nu mai emite astfel de ABERATII !

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  14 Mai 2018, 14:56

o sa ia doua milioane pe el cand o face plopul pere si vor zbura porcii .toata lumea s-a convins de valoarea si mai ales de caracterul lui alibleg .

Vezi toate comentariile (20)
Comentează