FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV/UPDATE Golofca a SEMNAT cu FCSB în această seară! Va fi deținut în coproprietate: câți bani a dat Becali pe 40 la sută din jucător + primele reacții oficiale: "Am făcut o afacere bună pentru toată lumea"

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2017 21:15

FCSB s-a înțeles pentru transferul mijlocașului ofensiv Cătălin Golofca (27 de ani) de la FC Botoșani, iar conform surselor GSP jucătorul a semnat în această seară un contract pe 4 sezoane!  

FCSB va achita o sumă de transfer în valoare de 400.000, 40% din valoarea fotbalistului, care va fi deținut în coproprietate de FCSB și Botoșani. Fotbalistul poate evolua în banda stângă, pe postul lui Florin Tănase sau central, în spatele vârfului. 

Anamaria Prodan a fost mandatată de Gigi Becali să negocieze cu cei de la Botoșani acest transfer.

"Acum o oră am rezolvat transferul lui Golofca la Steaua. E un jucător pe care cei de acolo și l-au dorit și am reușit în seara asta să ajungem la un acord cu ei. A fost o afacere bună pentru toată lumea. A plecat deja de la Botoșani spre București. Este jucătorul lor", a spus Valeriu Iftime, patronul de la Botoșani, pentru GSP.ro.

Dică a aflat vestea transferului chiar înaintea meciului de la Chiajna. 

CEL MAI BUN MARCATOR DIN LIGA 1 în 2017!

Golofca a impresionat în acest start de sezon, contribuind cu 3 goluri și 2 pase de gol la locul 1 pe care-l ocupă în prezent moldovenii după 4 etape.

În această etapă, Golofca a reușit o "dublă" în victoria, 3-1, pe terenul lui Voluntari, iar în runda a 2-a a răpus-o pe Dinamo, pe Arena Națională, 1-0.  

De altfel, el este cel mai bun marcator din Liga 1 în 2017, cu 9 reușite. 

"Nouarul" de la Botoșani a mai jucat de-a lungul carierei la CS Gura Humorului, Rapid CFR Suceava și FC Botoșani. Evoluează pentru la Botoșani din 2016, echipă pentru care a marcat 12 goluri în 38 de meciuri.

"Îmi place Golofca. Chiar și Dică a spus că e interesat de el. Nu cred însă că Golofca ar putea fi titular în acest moment"Gigi Becali, sâmbătă seară

Fanii sunt sceptici în privința lui

Într-un sondaj realizat aseară pe site-ul GSP.ro, suporterii FCSB-ului și-au exprimat opinia cu privire la utilitatea pe care o poate avea Golofca în atacul echipei lui Dică.

Mai mult de jumătate dintre votanți au fost de părere că Golofca nu este un transfer util pentru FCSB.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (65)
fcsb.86
fcsb.86  •  07 August 2017, 10:08
Postat de Tatar Alexandru Ioan pe 07 August 2017, 07:50

Patronul de la Botosani?*** ***,frate...geaman al ciobanului!!!Ai sanse REALE la titlu cu echipa pe care o ai si tu vinzi jucatori la un ...***!Pai nu esti mai *** ca el?Sau ,doveedesti ca esti un samsar,un excroc al fotbalului gen Niculae puscarie...!

Sanse la titlu dupa 4 etape? In care ai intalnit Voluntari (cu probleme), Sepsi (promovata), Dinamo cu ceva sansa victorie pe fondul unei echipe cu gandul la meciul contra lui Bilbao si un Cfr in primul meci cu un lot de jucatori noi, fara omogenitate, fara trasee. Sa fim seriosi, Botosani nu are nici o sansa la titlu, nici la play-off macar. Sunt 6 locuri in playoff, Craiova, FCSB, Dinamo, CFR, Viitorul si Astra care nu arata atat de rau si posibil Voluntari care au o echipa experimentata si pot avea pretentii. Botosani este echipa de play-out.

1615275382087697
Yuri Firsov  •  07 August 2017, 08:16

""VANZATORUL DE TABLOURI FALSE""(m.popesc)IAR A LUAT-o PE ARATURA!!!DE FAPT SE ""DA BINE""PE LINGA PATRONUL LUI CARE ESTE SI EL UN ""VANZATOR DE FALSURI""DAR DE ..CAUTURI ALCOOLICE!!!!

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  07 August 2017, 07:58

GURA MARE DE LA BOTOSANI S-A PACALIT CU UN PRET ASA MIC(poate in acte) jucatorul face mai mult, voi ce credeti?

Vezi toate comentariile (65)
Comentează