FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - U CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV // UPDATE Reacție acidă după comunicatul dur al Craiovei: "Lipsă de respect și fair-play! Câștigați pe merit, nu așa!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2018 19:21

La scurt timp după ce U Craiova a emis un comunicat dur, în care contestă delegarea lui Alexandru Tudor la meciul cu Astra de sâmbătă, Edward Iordănescu, tehnicianul giurgiuvenilor, a reacționat, acuzând lipsa de fair-play a oltenilor. 

"Acest comunicat e o lipsă de respect și de fair-play față de noi și de competiție. Sunt dezamăgit și să văd că se mai apelează la astfel de mijloace de presiune, asociind și imaginea noastră indirect în acest demers.

Înțeleg că îți poate conveni sau nu un arbitru, dar ce să facem, să ne alegem singuri arbitrajele după preferințe? Trebuie să acceptăm și să respectăm, chiar dacă nu ne convine mereu.

E o strategie incorectă de a pune presiune pe brigada de arbitraj. Mă întreb de ce după jocul de la Giurgiu, la 2-2 în minutul 90, când am avut penalty clar și trebuia să câștigăm jocul, nu s-a mai emis niciun comunicat.

Sper ca mâine arbitrajul să nu fie influențat de această acțiune și, la cum îl știu eu pe domnul Tudor, va face un joc bun și echilibrat, iar dacă U Craiova se va impune, să fie pe merit.

Înțeleg că cei de acolo își doresc foarte mult titlul, sunt și îndreptățiți să spere, au echipă foarte bună, antrenor, stadion și un public minunat, dar să o facă natural. Cred că doar dorința foarte mare pentru un rezultat pozitiv i-a adus la această inițiativă neinspirată, pentru că U Craiova afost dintotdeauna un club nu doar extrem de iubit de fani, dar și corect. La cum îl cunosc eu pe domnul Rotaru, dânsul este un garant al corectitudinii", a declarat Edward Iordănescu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Și clubul Astra a emis un comunicat în această seară:

"Constatăm cu surprindere și tristețe faptul că una dintre partenerele de întrecere- CSU Craiova are o poziție anormală privind delegarea arbitrilor, mai precis prezența lui Alexandru Tudor la meciul de sâmbătă.

Considerăm normal să susținem arbitrajul românesc și, dacă nici cel mai experimentat arbitru român al momentului nu este considerat "potrivit" de către adversari, probabil că domnii de la Craiova au ei o "listă" proprie.

Este o presiune anormală, pusă înaintea acestui meci, fiți siguri că suntem primii care ne dorim ca rezultatele să se decidă doar pe teren, neinfluențate de alți factori!"

Vezi aici comunicatul dur emis de U Craiova înaintea meciului cu Astra.

  • U Craiova - Astra se joacă sâmbătă, 10 martie, de la ora 20:45. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (28)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  10 Martie 2018, 14:46

Edi cîte iconițe ai în mână cănd scrii aceste rănduri !!! Protestul nu are nimic de-a face cu Astra sau oricare echipă ar fi fost !!! Este îndreptat către cei care au delegat la meci un arbitru care nu suportă Craiova, și despre care cei care l-au delegat ȘTIAU că mai bine ar fi fost să-l delege la altă partidă !!! Te rog să nu te mai bagi tu și clubul tău acolo unde nu vă ,,fierbe,, oala !!!

dansy
dansy  •  10 Martie 2018, 10:15
Postat de John Milne pe 09 Martie 2018, 20:08

Dupa ce ca le-au facut stadion moka vor si arbitrii care sa-i "ajute" .

Asa ai inteles tu?Ca vrem sa ne ajute arbitrii?Insemna ca esti prost rau de tot.

dansy
dansy  •  10 Martie 2018, 10:13
Postat de alexzece pe 09 Martie 2018, 20:13

Si ce legatura are vopsitule asta cu meciul vostru?Sunteti buni,ii bateti pe Astra oricum.Si de cand Craiolguta e adevarata Universitate?

Bai stii de ce ne revoltam .Pt ca unii ca tine si ca FCSB primeste penaltiuri pt faulturi facute in afara careului.Iti aduci aminte ???

Vezi toate comentariile (28)
Comentează