FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Variantă de ultimă oră în "haită" » Un fost campion al lui Dinamo a fost sunat de urgență: "Hai să salvezi echipa!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 13:14

După eșecul cu Astra, 2-0, șefii "câinilor" au pus mâna pe telefoane pentru a găsi un înlocuitor pentru Vasile Miriuță.

"Voi discuta cu patronul și dacă îmi spune că trebuie să plec, eu voi pleca imediat. Asta e viața unui antrenor, când nu sunt rezultate plătește antrenorul. Las capul plecat și îmi duc viața înainte", spunea antrenorul ieri seară.

Iar la câteva ore de la finalul meciului, telefoanele antrenorilor au început să sune. Florin Bratu, Gheorghe Mulțescu și Toni Conceicao au fost deja contactați. New-entry pe lista "câinilor" a apărut Dan Alexa, antrenorul celor de la Dunărea Călărași, liderul ligii secunde.

Surse din cadrul clubului călărășean au dezvăluit că în această dimineață, în timp ce se afla în cantonament cu echipa pentru meciul cu Hermannstadt,  oficialii din Ștefan cel Mare l-au sunat pe Alexa.

"Dan are clauză de reziliere cu Dunărea, iar cei de la Dinamo l-au sunat în această dimineață să vină să salveze echipa. Alexa face minuni la Călărași și nu cred că vrea să plece din moment ce e la un pas să își treacă în CV a treia promovare din L2 în prima ligă, după cele reușite cu ACS Poli și Rapid.

Faptul că e neînvins de când a venit la Călărași, că a preluat echipa de pe locul 16 și-a dus-o pe primul loc spune multe despre capacitățile senzaționale ale lui Alexa. Momentan nu există un răspuns clar, dar sunt sigur că Alexa vrea să rămână la Călărași și să scrie o pagină de istorie pentru acest oraș", a dezvăluit pentru GSP un oficial al Dunării Călărași.

Dan Alexa a câștigat tilul de campion cu Dinamo în sezonul 2003-2004, dar și de două ori Cupa României în 2002-2003 și 2003-2004. Fostul mijlocaș a mai antrenat la Poli Timișoara, Rapid, ASA Tg. Mureș și Chiajna.

Dinamoviștii scriu o pagină neagră în istoria clubului din Ștefan cel Mare: au ratat calificarea în play-off și au terminat sezonul regulat pe poziția a 8-a.

Practic, echipa lui Negoiță nu poate termina campionatul mai sus de locul 7, ceea ce ar fi a doua cea mai proastă clasare în cei 70 de ani de istorie alb-roșie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  25 Februarie 2018, 16:12

ar fi de ajuns sa mai existe doar 3,4 echipe precum viitorul ,cfr sau astra, echipe care nu existau acum 20 de ani (ma rog cfr exista,dar rar juca in liga 1) , si dinamo ar ajunge in liga 2, cu toatat istoria de 70 de ani, si sincer nu le-ar simti nimeni lipsa, poate doar noua stelistilor ne-ar mai fi dor de ei (vorbesc la modul cel mai serios) ...

stonewall
stonewall  •  25 Februarie 2018, 15:08
Postat de Michael Michael pe 25 Februarie 2018, 15:04

Si noi suporterii sa preluăm echipă...

Din banii de Pepsi? :))))

128281891240265
Michael Michael  •  25 Februarie 2018, 15:04

Si noi suporterii sa preluăm echipă...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează