FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Vasile Șiman reacționează vehement în cazul lui Ionuț Șerban: „Să terminăm cu circul ăsta de 2 bani! Unde să se transfere? Problema e la Dinamo”

Vasile Șiman
Vasile Șiman

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2020 17:29

Mijlocașul Ionuț Șerban (24 de ani) este un motiv constant de îngrijorare pentru Dinamo, ca urmare a clauzei dintre formația alb-roșie și Sportul lui Vasile Șiman.

Vasile Șiman, patronul Sportului, a vorbit despre clauza din contractul lui Ionuț Șerban. Acesta spune că nu înțelege de ce jucătorul este afectat și lasă să se înțeleagă că Dinamo ar putea rezolva această problemă.

Vasile Șiman: „Nu m-a căutat nimeni de la Dinamo!”

„El nu poate să joace fotbal pentru că are acea clauză? Nu are nicio treabă. Unde vrea să se transfere? El discută cu Dinamo despre prelungirea contractului.  Dacă i se termină contractul, de ce mai negociază cu clubul? Ce treaba are cu acea clauză? A, zice «Dacă nu găsesc nimic, e bine și la Dinamo»?

Cine l-a împiedicat pe Șerban să plece împrumut? Clauza nu zice nimic despre asta. Este o clauză pentru Șerban, nu împotriva lui. L-a ajutat, nu l-a stricat. Putea să aibă o mie de clauze. Asta nu-l afecta. Ce legătură are clauza cu jucătorul? Întrebați la Dinamo de ce nu a jucat Șerban. Să terminăm cu circul ăsta de doi lei. Șerban nu e legat de acea clauză, ci de contractul pe care l-a semnat.

Dinamo a tras de el să semneze contractul. A primit primă de instalare cu jumătate de an înainte să semneze cu Dinamo. Șerban a fost în litigiu noi și am câștigat. Abia după aceea a vrut Dinamo să negocieze cu Sportul. Dinamo m-a căutat după acel litigiu. Șerban semnase deja cu Dinamo, iar clubul îi plătise un avans. Se antrena pe la Câmpina. Am fost obligați să-l dăm la Dinamo. A început litigiu în martie, el a semnat atunci cu Dinamo, dar s-a transferat abia în septembrie. După aceea, m-am rugat doi ani, până în 2015, de Dinamo ca să-l iau pe Șerban înapo pentru că-l voia și Craiova. Noi aveam ce să facem cu el. Dacă ni-l dădea nouă înapoi nu mai conta acea clauză.

59 de meciuride Liga 1 a disputat Şerban în tricoul lui Dinamo în cei apoape 7 ani petrecuţi în alb-roşu, ceea ce înseamnă o medie de sub 8,5 meciuri pe sezon

Dinamo și antrenorii de la Dinamo nu l-au băgat pe Șerban din cauza acelei clauze? El era internațional de tineret și avea anumite calități. Dacă Dinamo are o problemă să o rezolve. Nu Sportul e izvorul problemelor lui Dinamo. Dacă ai o problemă și vrei s-o rezolvi, se poate. Dar trebuie să vrei. Nimeni de la Dinamo nu m-a căutat! Din orice situație se poate ieși. Eu sunt de acord să rezolvăm orice problemă. Oricând. Nu am orgoliu și spun «Au trecut 7 ani de atunci». Nu sunt așa. Dar ca să rezolvi o problemă trebuie să existe o dorință de rezolvare.  Șerban e la Dinamo de 7 ani. Nu e bun? De Vali Lazăr de ce nu spun nimic? Pe el s-au luat sute de mii de euro. Dinamo e mulțumită de afacerea făcută cu Lazăr. Eu și Sportul nu suntem problema lui Dinamo. Am făcut tot ce depinde de noi. Cine i-a împiedicat să rezolve problema? Dacă ai o problemă, faci tot posibilul s-o rezolvi. Afacerea s-a făcut în favoarea lui Dinamo și a jucătorului”, a declarat Vasile Șiman pentru GSP.RO.

50 de mii de euroe cota lui Şerban astăzi, conform transfermarkt, de 8 ori sub cea deţinută în vara lui 2013, când avea doar 18 ani şi a trecut de la Sportul la Dinamo

 „Eu, practic, am fost mereu legat de mâini și de picioare cu contractul acesta. Și mi-am irosit cel puțin 5 ani din cariera mea fotbalistică! Am pus eu clauza aia nenorocită?! O urăsc! Nu e normal să fiu scos eu vinovat. Nu crezi că am avut propuneri să mă duc împrumut să joc undeva? Am încercat și eu de atâtea ori. Dar trebuie și acordul clubului, iar ca să nu existe riscul de interpretare a clauzei, n-am mai plecat nicăieri. Mi s-au dat câteva șanse la început, cu Stoican și o parte cu domnul Rednic, apoi, practic, am fost dat la o parte” 
Ionuț Șerban

VIDEO. Fotbaliștii din Liga 1 intră de azi în izolare totală

 Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionuț Șerban își strigă disperarea într-un interviu pentru GSP: „Urăsc clauza aia nenorocită! Nu sunt eu vinovat. Mi-am irosit 5 ani din viață”

Cosmin Contra i-a făcut portretul omului care intermediază vânzarea lui Dinamo: „Profesionist adevărat, influent, apreciat”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
gago747
gago747  •  07 Mai 2020, 14:53
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 06 Mai 2020, 14:19

Cred ca va fi fotbalistul de pe acesta planeta care se va retrage din activitatea competitionala la peste 80-90 de ani. Si atunci din cauza de sucombare mortala. Mai pe scurt DECES.

Acuma, desigur că așa ceva nu se poate petrece, există acea vizită medicală care trebuie trecută de orice jucător la începutul de sezon ... nici un moșulete din ăsta nu are cum să treacă. Daaar ... ar fi un bun motiv pentru despărțirea de dinamo și încasarea milionului necuvenit.

gago747
gago747  •  07 Mai 2020, 14:51
Postat de Ion-Nelu Nistor pe 06 Mai 2020, 14:19

Cred ca va fi fotbalistul de pe acesta planeta care se va retrage din activitatea competitionala la peste 80-90 de ani. Si atunci din cauza de sucombare mortala. Mai pe scurt DECES.

Și, avînd în vedere că trebuie să joace X meciuri per sezon, o să asistăm la scene hilare, cu un moșulică în baston arînd terenul cu viteza gărgăriței zbuciumate, și strigînd necontenit:"Ai, maică, dă și mie pase!", apoi se vor crea pauze speciale de hidratare și schimbare scutec, etc.

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  06 Mai 2020, 14:19

Cred ca va fi fotbalistul de pe acesta planeta care se va retrage din activitatea competitionala la peste 80-90 de ani. Si atunci din cauza de sucombare mortala. Mai pe scurt DECES.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează