FOTBAL  »  Superliga  »  „PRIETENII LUI OVIDIU”

EXCLUSIV VIDEO Adrian Mutu rupe tăcerea: „În România sunt lucruri pe care nu pot să le accept! Unii își bagă coada..."+ clauza nebună din Emirate

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 octombrie 2019 20:07

Adrian Mutu, fostul mare fotbalist român, a fost prezent la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ovidiu Ioanițoaia, programată miercuri, de la ora 20:00, pe GSP.ro și a dezvăluit motivele care l-au împins să plece din fotbalul românesc.

„Ca să devin un antrenor bun și să învăț această meserie aveam nevoie de liniște. În România am început la Voluntari și chiar dacă am salvat echipa de la retrogradare, la nivel emoțional nu a fost o experiență foarte plăcută pentru mine. Presiunea pe care am avut-o, dar și anumite lucruri pe care le-am văzut acolo m-au făcut să nu-mi doresc atât de mult să antrenez în România. 

Sunt lucruri pe care eu nu pot să le accept și nu sunt normale. Se cere maximum și nu se oferă nimic. Și nu mă refer la bani, pentru că salariul și-l negociază fiecare. Jucătorii acceptă, nu-i obligă nimeni. Dar sunt anumite persoane care își bagă coada sau nasul în alcătuirea echipei, în viața ei și în tot ce înseamnă organizare. Sunt lucruri care nu mi se par normale și n-ar trebui să existe.
 

În contractul cu Al Wahda am o clauză de politețe pe care eu n-am înțeles-o. Păi, dacă nu dau bună ziua ce se întâmplă? Mă dă afară? Ei o interpretează cum vor, dar chiar riști să te dea afară. Șeicul nu se bagă la echipă, în schimb îți oferă totul. De la bază, la organizare, tot ce vrei. Sunt top, super!”, a spus Mutu.

„Briliantul” a antrenat FC Voluntari în Liga 1 în 2018 și a obținut 3 victorii în 11 meciuri. Acum pregătește echipa secundă a lui Al Wahda.

Adrian Mutu (40 de ani) a jucat pentru Fiorentina în perioada 2006-2011 și a rămas idol pentru violeți. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru FC Argeș, Dinamo, Inter Milano, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Cesena, Ajaccio, Petrolul, Pune City, ASA Târgu Mureș.

URMĂREȘTE AICI INTREGRAL EMISIUNEA CU ADRIAN MUTU

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează