LIGA 1  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cum i-a găsit Iuliu Mureșan pe Eugen Trică și Ciprian Deac în cameră: „Parcă-l văd și acum pe Ciprian acoperit. Trică mi-a zis «Am niște emoții...»”

Articol de , - Publicat joi, 20 februarie 2020 13:13

Iuliu Mureșan (66 de ani), fostul președinte al celor de la CFR Cluj, a rememorat la GSP Live un episod amuzant petrecut în camera lui Eugen Trică și a lui Ciprian Deac, înainte cu o seară de meciul lui CFR Cluj cu AS Roma. 

În 2008, CFR Cluj învingea AS Roma în grupele Champions League, scor 2-1, chiar în deplasare pe Olimpico. Înainte de acea partidă, Mureșan a luat la pas camerele jucătorilor și a nimerit în camera lui Eugen Trică, pe care l-a găsit fumând, iar pe Ciprian Deac ascuns sub pătură. 

„Unul dintre cele mai frumoase momente la CFR a fost când am câștigat fantastic la Roma, cu 2-1, când a dat Culio două goluri. Țin minte că era și Trică la noi în echipă, pe care l-am găsit cu o seară înainte de meci fumând. Am intrat în cameră, era cu Ciprian Deac, și era un fum în cameră de puteai să-l tai cu cuțitul. Eu nu am intrat în control, am fost să mai vorbesc cu băieții, să-mi liniștesc mie emoțiile. Nu pe ale lor. Îmi era frică foarte tare să nu ne facem de râs și să luăm multe goluri. 

Parcă îl văd și acum pe Ciprian cum stătea acoperit, Geamul era deschis din cauza fumului. Nici nu îl văzusem pe Deac. Eugen zice: «Știți, mă scuzați, dar am niște emoții...». I-am spus «Băi, eu am venit la tine să îmi alungi tu mie emoțiile, nu să-mi dai în plus». Trică a jucat fantastic în acel meci, i-a dat o pasă cu călcâiul lui Culio, care a dat două goluri cum n-a dat în viața lui nici până atunci și nici de atunci” a spus Mureșan la GSP Live. 

2 assist-urii-a oferit Eugen Trică lui Culio în acel meci

Citește și:Un chelner a început să plângă. Incredibil ce bacșiș i-a lăsat un bărbat! Mesajul scris de client pe nota de plată
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Fotbal, Premier League
Wolves - Everton
Eurosport
15:00 Fotbal, La Liga
Espanyol - Eibar
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 12 - Iubire înflăcărată de Giuleşti
TVR 1
18:00 Fotbal, Liga 1
Dinamo - Poli Iași
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Levante - Athletic Bilbao
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Genoa - Spal
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
18:30 Fotbal, Premier League
Tottenham - Arsenal
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Verona
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Sevilla - Mallorca
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
21:00 Fotbal, Liga 1
Universitatea Craiova - FCSB
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:45 Fotbal, Serie A
Napoli - Milan
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1