LIGA 1  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Cum i-a găsit Iuliu Mureșan pe Eugen Trică și Ciprian Deac în cameră: „Parcă-l văd și acum pe Ciprian acoperit. Trică mi-a zis «Am niște emoții...»”

Articol de — , Joi, 20 Februarie, 13:13

Iuliu Mureșan (66 de ani), fostul președinte al celor de la CFR Cluj, a rememorat la GSP Live un episod amuzant petrecut în camera lui Eugen Trică și a lui Ciprian Deac, înainte cu o seară de meciul lui CFR Cluj cu AS Roma. 

În 2008, CFR Cluj învingea AS Roma în grupele Champions League, scor 2-1, chiar în deplasare pe Olimpico. Înainte de acea partidă, Mureșan a luat la pas camerele jucătorilor și a nimerit în camera lui Eugen Trică, pe care l-a găsit fumând, iar pe Ciprian Deac ascuns sub pătură. 

„Unul dintre cele mai frumoase momente la CFR a fost când am câștigat fantastic la Roma, cu 2-1, când a dat Culio două goluri. Țin minte că era și Trică la noi în echipă, pe care l-am găsit cu o seară înainte de meci fumând. Am intrat în cameră, era cu Ciprian Deac, și era un fum în cameră de puteai să-l tai cu cuțitul. Eu nu am intrat în control, am fost să mai vorbesc cu băieții, să-mi liniștesc mie emoțiile. Nu pe ale lor. Îmi era frică foarte tare să nu ne facem de râs și să luăm multe goluri. 

Parcă îl văd și acum pe Ciprian cum stătea acoperit, Geamul era deschis din cauza fumului. Nici nu îl văzusem pe Deac. Eugen zice: «Știți, mă scuzați, dar am niște emoții...». I-am spus «Băi, eu am venit la tine să îmi alungi tu mie emoțiile, nu să-mi dai în plus». Trică a jucat fantastic în acel meci, i-a dat o pasă cu călcâiul lui Culio, care a dat două goluri cum n-a dat în viața lui nici până atunci și nici de atunci” a spus Mureșan la GSP Live. 

2 assist-urii-a oferit Eugen Trică lui Culio în acel meci

Citește și:Ce au descoperit medicii de la Spitalul Militar după ce au fost testați. Confirmă studiile din străinătate

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Ciclism, Reluare

Tururi din Belgia

Eurosport 2
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
Program TV complet

Liga 1