FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Eric, la un pas de FCSB: „M-a sunat Anamaria Prodan să-mi spună că mă vrea Becali! Am făcut accident pe drum”

Articol de - Publicat sambata, 07 martie 2020 03:02

Eric de Oliveira (34 de ani), cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1, a fost la GSP Live și a vorbit despre transferurile eșuate la FCSB. 

Eric a fost dorit la FCSB de Laurențiu Reghecampf, antrenorul de atunci al FCSB, chiar într-o perioadă excelentă a „roș-albaștrilor”, în sezonul 2013-2014, înainte ca acesta să ajungă la Pandurii Tg. Jiu. Atunci, FCSB a reușit să obțină trei titluri consecutive, o calificare istorică în optimile Europa League și accederea în grupele Champions League. 

„Am avut de vreo două-trei ori discuții cu Anamaria Prodan, că mă vor cei de la Steaua. A zis că mă vrea Reghe și să mă duc la președintele de la Mediaș, domnul Rusu, să mă rog de el să mă lase să plec. «Roagă-te de el că l-ai ajutat. Să te ajute și el!»”. 

Am vorbit cu Rusu, el a zis că mă lasă. Eram bucuros. Am sunat la Ana, a rămas că trimite FCSB ofertă la club. Au trimis ofertă, dar până azi nu am văzut oferta aia. Domnul Horoba (n.r. - directorul general) mi-a zis că nu a venit nicio ofertă. Nu voia să mă lase acolo”, a explicat Eric la GSP Live.

Accident în timp ce se ducea să discute transferul cu președintele Gazului 

„Mama și sora mea erau venite din Brazilia, făcusem un grătar pentru că era și ziua lor de naștere. Anamaria m-a sunat să mă duc la Rusu. L-am luat pe socrul meu cu mașina și am plecat. Am făcut accident pe drum, iar mașina cu care ne-am lovit era să intre pe ușă peste mine. Noroc că a pus o frână și ne-am lovit puțin”, a spus fotbalistul la GSP Live. 

+5 FOTO

Eric, al doilea transfer ratat la FCSB

„În 2016, la Gaz Metan, ajunsesem aproape de playoff, m-a sunat Anamaria Prodan că mă vrea Steaua. Voiau să dea un procent. Am vorbit cu domnul Mărginean (n.r. - președintele lui Gaz Metan) care a plecat la București să se întâlnească cu domnul Becali, dar am înțeles că nu l-a primit Becali. Voiam să merg la FCSB, la Dinamo…” 
Eric de Oliveira, mijlocaș FC Voluntari

Citește și:

EXCLUSIV VIDEO Eric a dezvăluit care a fost dorința lui: „Mereu mi-am dorit să merg la Dinamo, voiam să devin idolul fanilor!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
loko1
loko1  •  07 Martie 2020, 21:08

Măi Cârcel nu cumva ai dormit 10 ani fără să știi acest lucru ?

gabryel28
gabryel28  •  07 Martie 2020, 20:34

Gsp nenorocitilor si manipulatorilor puneti numai titluri de ***! Asta este treaba de 10 ani

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  07 Martie 2020, 20:32

Ceva nu se leagă,sau voi dați....gogoși în meniu! Vroia la dinamo,dar aștepta oferta de la fcsb! Se mai miră becali de bălgrădean!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează