LIGA 1  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Farsa pe care i-au făcut-o colegii din vestiar lui Mateiu, de la CS U Craiova: „Da, într-adevăr, e un Logan pe drumul către Poiană, care arde”

Luni, 09 Martie, 11:09

Ionuț Voicu (35 de ani), fundașul lui FC Rapid, a venit în această dimineață la GSP Live și a povestit o întâmplare amuzantă cu Alexandru Mateiu (30 de ani), actualul mijlocaș al CS U Craiova. 

În perioada când ambii fotbaliști evoluau pentru FC Brașov, Mateiu a fost supus unei farse inedite de către colegii din vestiar: i-au ascuns mașina, apoi l-au păcălit că a luat foc.  

„I-am făcut o farsă lui Mateiu, era copil, juca la Brașov. Își luase permisul de două zile și îi dăduse tatăl lui un Logan, să vină la antrenament. I-am luat mașina, i-am ascuns-o în spatele stadionului și după am mers la masă cu echipa. Am așteptat să vină și Mateiu, dar nu mai venea. Când a venit era foarte stresat «Unde mi-e mașina, unde mi-e mașina. Mi-au furat mașina» Cred că l-am lăsat vreo două ore așa, fără să-i spunem nimic. Apoi l-a sunat Ilyeș, căpitanul echipei, care s-a dat drept șeful Poliției din Brașov și i-a spus «Da, într-adevăr, e un Logan pe drumul către Poiana care arde» Până la urma l-a luat Nicolae Constantin și l-a dus la mașină”, a povestit Voicu la GSP Live. 

Alexandru Mateiu a evoluat pentru FC Brașov în perioada 2007-2014, bifând 97 de meciuri, reușind 7 goluri și 4 pase de gol.

66 de meciuri jucate are Ionuț Voicu în tricoul „Stegarilor”, reușind să înscrie două goluri, acestea fiind singurele goluri din carieră.

Citește și:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1