FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO + FOTO Petrecere cu manele și dedicații în noaptea de Crăciun pentru Dănciulescu! Oficialul lui Dinamo a făcut SHOW în club

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 10:09

Revenit la Dinamo, Ionel Dănciulescu are timp de respiro până în 2019, când se anunță adevărata revoluție din lotul lui Mircea Rednic. Oficialul dinamovist a fost aseară într-un club și s-a distrat pe cinste. 

Danciu a ales să se distreze într-un club cu manele din Capitală, iar spre dimineață, în jurul orei 4:00, când în local nu mai era foarte multă lume, a decis să-i răsplătească pe lăutari pentru spectacolul de care s-a bucurat câteva ore bune. 

Dănciulescu nu s-a mai ascuns, a scos un teanc de bani din buzunar și a început să dea dedicații. 

 
Danciulescu la manele

Ionel Dănciulescu, petrecere cu manele și dedicații în noaptea de Crăciun https://bit.ly/2EKcVSO

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Miercuri, 26 decembrie 2018

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
vasy86le
vasy86le  •  26 Decembrie 2018, 15:13

Si ce treaba aveti voi cu Danciulescu? cine sunteti voi sa-l criticati pentru ce gen de muzica asculta sau ce face cu banii lui in timpul liber? Sa inteleg ca la voi in redactie se asculta numai muzica simfonica,opera etc..

zagna
zagna  •  26 Decembrie 2018, 15:02

Spune-mi ce muzica asculti, ca sa-ti spun cine esti...

zecs93
zecs93  •  26 Decembrie 2018, 14:41
Postat de steaua1986forever pe 26 Decembrie 2018, 11:54

Eu nu cred ca cineva de la acel club asculta manele. Ei sunt baieti finuti, opera, muzica clasica, etc. Toti acolo sunt niste intelectuali de marca, de la ultimul "ultras" (vezi ce au pregatit ei la meciuri in ultima vreme) pana la patronul cu BAC dat la 40 de ani, acolo vorbim de cultura pura. Ca sa nu mai vorbim ca zona Stefan cel Mare - Bucur Obor e plina de oameni finuti, li se mai spune si suedezi autentici.

Daca in stefan cel mare sau obor sunt suedezi autentici, atunci daca erau luminite in cartierele din apropierea voastra ( Rahova,Ferentari,Ghencea) ati fi fost in Las Vegas !!!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează