FOTBAL  »  Superliga  »  IARNA PE STADION

EXCLUSIV VIDEO+FOTO "Sunt copii. Cu multe sănii, De pe coastă vin ţipând" :D » Arena Națională, ca-n "Iarna pe uliță": cel mai scump stadion al țării a devenit pârtie de săniuș! Imagini antologice surprinse azi pe arenele din Capitală

Foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor) +38   FOTO
Foto: Vlad Nedelea (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 16:13

Ninsoarea s-a oprit în București de aproximativ 24 de ore, însă stadioanele Capitalei sunt îngropate în nămeți. Reporterul GSP.ro a vizitat două dintre arenele pe care se joacă cel mai mult în București. 

Arena Națională, cel mai modern și cel mai scump stadion al țării, este folosit acum de copii pentru a se da cu sania. Peisajul parcă e decupat din "Iarna pe uliță" a lui Coșbuc. În jurul stadionului zăpada e neatinsă de vreun utilaj, ci doar de picioarele copiilor care se joacă și fac oameni de zăpadă.

Chiar și așa, sistemul de lămpi cu raze ultraviolete de pe gazonul Arenei Naționale funcționa, deși iarba era vizibil înghețată.

Nici pe stadionul "Ștefan cel Mare" lucrurile nu stau altfel. Și acolo arena e îngropată cu un strat gros de zapadă!

Campionatul se reia pe 4 februarie, cu meciul dintre CSU Craiova și FC Voluntari. Tot atunci, pe stadionul "Ștefan cel Mare" se va juca partide dintre Dinamo și FC Viitorul.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (72)
claudiu.h12
claudiu.h12  •  08 Ianuarie 2017, 00:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

claudiu.h12
claudiu.h12  •  08 Ianuarie 2017, 00:28
Postat de onduku pe 07 Ianuarie 2017, 22:14

Tu din moment ce ne jignesti pe noi ceilalti romani, nu prea cred ca esti roman. :) Esti Moflea Magheru din Timisoara care jigneste si Steaua cu cuvantul W-C.

Mi se rupe cotu' de rasa romaneasca de bucuresti !

crimson.veritas
crimson.veritas  •  07 Ianuarie 2017, 22:36
Postat de ando89 pe 07 Ianuarie 2017, 22:16

Poate am fost înțeles greșit, eu sunt de mult un cetățean al lumii, dar nu uit unde-mi sunt rădăcinile. Și pentru mine nu contează ca ești ardelean, oltean sau moldovean, ci sa fii om și patriot. Dar vâlceanule, uite că până și amicul tău chiombe a recunoscut că-i un stat mafiot, na, știe el cel mai bine. Și unde-i ochiul lui Sauron localizat? K2, K4, trei coceni, casa poporului dus de nas, CC? Ce prefix poștal au? Hmm?:)

daca nici cel mai longeviv si persistent presedinte din istoria Romanicii ... nu stie despre ce vorbeste, atunci cine? ...:))

Vezi toate comentariile (72)
Comentează
Close