FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

EXCLUSIV VIDEO Stoichiță, judecat de un fost elev pentru gafa cu Mutu: „La noi, ar fi fost dat afară”

Mihai Stoichiță și-a prezentat scuze pentru înjurătura la adresa lui Mutu
Mihai Stoichiță și-a prezentat scuze pentru înjurătura la adresa lui Mutu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 octombrie 2020 12:00 / Actualizat miercuri, 14 octombrie 2020 14:37

În această dimineață, Roberto Ayza (39 de ani) a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live. Atacantul brazilian are o poveste specială de viață. A venit în România la 23 de ani, devenind apoi o legendă a celor de la CS Mioveni, unde l-a avut antrenor pentru o scurtă perioadă de timp pe Mihai Stoichiță.

Roberto Ayza este probabil cel mai important fotbalist din istoria celor de la CS Mioveni. Ajuns în România în anul 2006, la Cetatea Suceava, atacantul s-a retras din fotbalul profesionist în 2019. Acum e antrenor la grupele de juniori ale Mioveniului și joacă, de plăcere, în Liga 4, la Real Bradu.

5 echipe româneștiși-a trecut Roberto Ayza în CV de când este în România: Cetatea Suceava, Ceahlăul, FC Bihor, CS Mioveni și Gloria Bistrița

Roberto Ayza, fost elev al lui Mihai Stoichiță, despre gafa directorului tehnic al FRF: „Nu se face așa ceva. În Brazilia ar fi fost dat afară!”

Brazilianul și-a adus aminte în direct la GSP Live de perioada scurtă petrecută de Stoichiță la echipa argeșeană și a povestit ce le spunea acesta jucătorilor săi la antrenamente despre o legendă a naționalei Braziliei: „Pe Stoichiță l-am avut antrenor la Mioveni pe o perioada scurtă de timp când eram în Liga 1, în sezonul 2011-2012. A venit la cererea primarului, am înțeles ca sunt prieteni. A stat 6 meciuri. Povestea că a fost în Brazilia și că Roberto Carlos e prietenul lui. Fiul meu a avut un turneu acum câteva zile la București și m-am întâlnit cu Stoichiță acolo. Mie mi-e drag de el. Îl mai întâlneam și la Mogoșoaia când făceam antrenamente”.

„În Brazilia, probabil ar fi fost dat afară”

Întrebat de realizatorul emisiunii dacă această escapadă a directorului tehnic al echipei naționale ar fi fost permisă în Brazilia, Ayza a negat și s- aratat dezamăgit de reacția avută de „Lippi” la mesajul primit pe telefon de la Adrian Mutu chiar înaintea conferinței de presă, când nu știa că este filmat deja. Dacă s-ar fi întâmplat așa ceva în Brazilia, probabil ar fi fost dat afară. Fiind director tehnic, prin această escapadă lezează imaginea Federației Române de Fotbal, dar și a lui Mutu, care este un fost mare jucător. A fost un moment neplăcut pentru el, probabil nu știa că e în direct. Nu se face așa ceva, deoarece oricum avea oameni în jurul lui”.

VEZI AICI EMISIUNEA INTEGRALĂ:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

EXCLUSIV ȘOCANT! Fotbalistul cu 60 de meciuri în Liga 1 a recunoscut abia acum: „Nu văd nimic cu ochiul drept. Întuneric! De-aia m-a și refuzat Dinamo”

Încă o problemă pentru FC U Craiova 1948, după plecarea lui Nicolo Napoli

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
petre47
petre47  •  14 Octombrie 2020, 20:03

Si, aici, de ce nu este dat afara? Un *** n-are ce cauta in varful unei federatii nationale! In mod sigur si rezultatele FRF (in cazul de fata rezultatele echipelor reprezentative de fotbal) sunt influentate de comportamentul celor care o conduc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  14 Octombrie 2020, 14:44

Slughita Demisia !!!

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  14 Octombrie 2020, 14:39

Nu va fi dat afară ! E fcsb ist!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează