FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Viitorul lui Hagi comparat cu Manchester City: "Când am venit aici am zis «Wow»!"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2016 08:44

Alex Nimely (25 de ani) evoluează din februarie în Liga 1, mai întâi la Timișoara, iar acum îmbracă tricoul Viitorului, echipă cu care e pe primul loc.

Englezul cu origini liberiene a jucat până în 2013 la Manchester City, unde a fost coleg cu Aguero, Silva sau Balotelli. Gazeta Sporturilor a realizat un interviu în exclusivitate cu Nimely, iar fotbalistul compară actuala sa echipă cu formația lui Pep Guardiola. 

"E incredibil ce bază avem (n.r. la Viitorul)! Când am venit aici am zis «Wow»! Prima dată am jucat la Timișoara... acolo sunt oameni de treabă, dar nu putem compara antrenamentele, nutriția... Ce avem aici este comparabil cu ce există în Anglia, în Championship. Când am fost împrumutat de City la Crystal Palace și am reușit promovarea în Premier League, nu aveam mari facilități: o sală de forță micuță și câteva terenuri.

După primele antrenamente din cantonamentul susținut în Polonia (n.r. cu Viitorul) m-am gândit direct la Manchester City! Felul în care atacăm, cum plecăm de pe tușă spre centrul terenului, combinațiile dintre atacanți și mijlocași... am zis wow, asta îmi place să fac!", a declarat Nimely.

Citește interviul integral cu Alex Nimely în Gazeta Sporturilor de azi, dar și în Ediția Digitală.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează