FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO ÎN LIGA 1

VIDEO Exploziv după barajul FC Argeș - Dinamo: „Să nu-i mai văd în vestiarul ăsta!”

FC Argeș a învins-o pe Dinamo, scor 4-2, în manșa secundă a barajului de promovare/menținere în Superliga, dar, datorită victoriei din tur, 6-1, „câinii” revin în Liga 1 după un an. Cătălin Straton a avut un discurs furibund. +8   FOTO
FC Argeș a învins-o pe Dinamo, scor 4-2, în manșa secundă a barajului de promovare/menținere în Superliga, dar, datorită victoriei din tur, 6-1, „câinii” revin în Liga 1 după un an. Cătălin Straton a avut un discurs furibund.

Articol de - Publicat sambata, 03 iunie 2023 23:19 / Actualizat duminica, 04 iunie 2023 01:09

FC Argeș a învins-o pe Dinamo, scor 4-2, în manșa secundă a barajului de promovare/menținere în Superliga, dar, datorită victoriei din tur, 6-1, „câinii” revin în Liga 1 după un an. Cătălin Straton a avut un discurs furibund. 

Cătălin Straton a fost cu greu consolat după oficializarea retrogradării. Inclusiv suporterii lui Dinamo au mers lângă el pentru a-l liniști. Portarul nu s-a calmat și a fost extrem de nervos și la interviuri. 

Anul de suferință s-a încheiat! Fanii lui Dinamo au invadat terenul după promovare » Au mers direct la Burcă + adversarul pe care l-au consolat
Dinamo e în Liga 1
Anul de suferință s-a încheiat! Fanii lui Dinamo au invadat terenul după promovare » Au mers direct la Burcă + adversarul pe care l-au consolat

Cătălin Straton, după retrogradarea lui FC Argeș: „Să nu-i mai văd în vestiar!”

„Am lacrimi în ochi, am plecat de la Steaua, nu am vrut să stau acolo pentru bani. Am venit acasă, sunt din Pitești. Mă doare, dar nu poți să joci în 7 la fiecare meci! Lipsă de valoare, nu la toți, dar analizați-i! Degeaba ai 6-7 jucători buni într-un lot de 20. Degeaba! Te prinzi la un moment dat.

Am încercat să vorbim, dar când în echipă joacă doar 3 români... nu au jucat că nu au vrut astăzi! Doar Meza Colii și Șerban au avut probleme. Să nu-i mai văd în vestiarul ăsta, să nu-i mai văd! 

Asta e, o luăm de la capăt, FC Argeș nu va muri. E greu, dar FC Argeș va reveni. Nu-mi doresc să plec, am o vârstă, nu știi ce-ți rezervă viața, dar prioritar e clubul ăsta”, a spus Cătălin Straton la Fotbal Club, la DigiSport.

Nu știu dacă mai rămân. Proștii care au luptat, proștii care au avut salarii mici. Tot proștii să rămână? Nu știu, dacă vor rămâne colegii mei, poate rămân și eu. 

Nu vreau să dau în clubul meu, dar cred că plecarea lui Andrei Prepeliță a fost o greșeală. Nu vreau să vorbesc acum, să dau în cineva. Au fost, într-adevăr, tensiuni și în vestiar. Nu chiar bătăi
- Costinel Tofan

VIDEO. Lamine Ghezali, reușită superbă în FC Argeș - Dinamo

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

A contribuit la 5 dintre titlurile lui CFR, iar acum e aproape de un transfer în Europa! Ar juca în preliminariile Conference League

Rangers renunță la Olaru » Ce ar fi blocat transferul în Scoția

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (12)
o_bic
o_bic  •  04 Iunie 2023, 11:47

,,Nu știu, dacă vor rămâne colegii mei, poate rămân și eu" Deci,sunteți proști.

gepeto
gepeto  •  04 Iunie 2023, 09:24
Postat de Chess pe 04 Iunie 2023, 00:33

Дина́мо echipa securitatii si militiei tortionare a revenit sa ne incante cu jocurile de culise si blaturile memorabile !

Nici cu echipa "muncitoreasca" (aka comunista) rapid nu trebuie sa te lauzi. Nu cauta rolul uzinelor grivita in aducerea comunismului in Romania. Si nu cauta despre legaturile cu rapid viena si comunistii de acolo. Internetul e liber

boierasul
boierasul  •  04 Iunie 2023, 07:08
Postat de thiamarcos pe 03 Iunie 2023, 23:32

Pai e sigur ca pe unii dintre fotbalisti n-o sa-i mai vedem la echipa, aseara la televizor maretul sponsor Tudose aproape ca se lauda ca clubul a platit peste un milion de euro pentru a rezilia contractele unor jucatori. Asta e cea mai buna ilustrare a prostiei si fuduliei, sa platesti un milion de euro ca sa scapi de ciurucurile pe care tot tu le-ai adus si le-ai platit cu salarii de 10.000 de euro lunar. Fie si numai din asta iti poti da seama ca, intr-adevar, clubul acesta a fost bagat in B de incompetenta conducerii, de imixtiunea pesedistilor in frunte cu primarul in treburile sportive. Asa ca asta e, plecam capul si ne ducem sa vedem meciuri la matineu. Un singur lucru mi-as dori, ca si ceilalti suporteri sa inteleaga cine au fost adevaratii vinovati, si cand il vor mai vedea pe primarul Gentea sau alti politruci in tribuna la loja sa ii huiduiasca pana pleaca de pe stadion.

Ați avut noroc cu implicarea PSD-ului))) Dacă se implica USR.... aveați mari șanse să câștigați și Eurovision))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează