FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - VIITORUL 0-1

FABULOS! Cine e misteriosul «Spumă», omul care i-a învrăjbit pe MM și Gigi, iar apoi i-a dat țeapă lui Becali » Dialog suprarealist: "Băi, Gigi, tu ai încredere în «Spumă?»"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 mai 2017 10:04

Victoria Viitorului împotriva Craiovei, scor 1-0, a stârnit mari controverse printre steliști. Gigi Becali a dezvăluit că s-a contrat cu Laurențiu Reghecampf și MM Stoica înaintea meciului, din cauza unui personaj misterios. 

Finanțatorul roș-albaștrilor a povestit că inițial nu a crezut că oltenii vor folosi juniori, bazându-se pe spusele unui anume "Spumă", un apropiat al lui Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei. 

"Eu m-am certat şi cu MM şi cu Reghe. MM mi-a zis să îmi văd de treaba mea. Şi i-am zis « Băi, MM, nu mai face nimeni aşa ceva ». M-am certat rău cu ei. Păi, râdea MM de mine?!

Am un prieten bun, « Spumă », e naşul lui Rotaru. Eu îl stimez mult pe acel om. E un om care se duce la biserici. «Spumă» e fratele meu, e prietenul meu.

MM a zis: « Băi, Gigi, tu ai încredere în Spumă? ». I-am zis: « Am încredere în «Spumă» mai mare decât am în tine. Se duce la biserică de două ori pe săptămână ».

A început să râdă Mihai. Când am văzut echipa, i-am dat mesaj lui «Spumă», dar nu mai răspundea la mesaje", a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport. 

CINE E MISTERIOSUL "SPUMĂ"

14963148 198369707271995 6344843569503063151 n

Florin Ciurea alias "Spumă" locuiește în Voluntari. La finalul anilor '90, personajul era văzut aproape zilnic în casele de pariuri din centrul Capitalei. Despre el, în lumea fotbalului se vorbește că este omul de încredere al lui Cristi Borcea și Gigi Nețoiu. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
poison
poison  •  10 Mai 2017, 16:31

Acad. Prof. Dr. JJB: «Spumă e fratele meu, e prietenul meu.»

poison
poison  •  10 Mai 2017, 16:29

Asta e anturajul recidivistilor de la FC FCSB, asta e nivelul lor. Ce pretentii sa ai? Asa conducere, asa echipa, asa rezultate. Becali + MM + Spuma! =)))))))))))))))))))))

948956548471669
Andronache Georgian  •  10 Mai 2017, 15:57

Acesti inculpati isi joaca ultima carte.Vor sa puna presiune si pe femeia de servici in speranta ca va uita o coaja de banana in vestiarul Viitorului si astfel se vor accidenta subit 3 titulari.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close