FOTBAL  »  Superliga  »  JUNIORI

FOTO+VIDEO Marius Sava, fostul copil teribil al Craiovei, la prima performanță notabilă ca antrenor! » Ai lui „Savarină” o bătură pe Bayern

Echipa U13 a Universității Craiova, antrentă de Marius Sava / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
Echipa U13 a Universității Craiova, antrentă de Marius Sava / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 19:11 / Actualizat luni, 04 martie 2024 11:09

Echipa U13 a Universității Craiova a participat, săptămâna acesta, la Dubai Intercontinental Cup, o competiție la care au mai luat startul cluburi precum Real Madrid, Bayern, Barcelona, AC Milan și Chelsea.

Puștii oltenilor, antrenați de Marius Sava - „Savarină”, atacantul Științei de la finalul anilor 90 și prima parte a anilor 2000 - au furnizat una dintre surprizele competiției, învingând în faza optimilor echipa similară a celor de la Bayern Munchen, scor 2-1!

Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
POLITICĂ
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București

Antrenați de Marius Sava, juniorii Craiovei au eliminat Bayern Munchen!

CSU Craiova U-13 a fost repartizată în Grupa D și a avansat în „optimi” după ce a încheiat pe locul secund o grupă din care au mai făcut parte Barcelona, AL Wasl FC și Sharjah FC. Pe ultimele, juveții le-au învins cu 3-1, în timp ce catalanii le-au administrat un eșec drastic, 0-6.

Echipa U13 a Universității Craiova, antrentă de Marius Sava / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
+7 FOTO

Adevărata surpriză s-a produs, însă, în faza optimilor de finală. Acolo unde craiovenii i-au învins pe juniorii celor de Bayern Munchen, scor 2-1! Din echipa U13 a Craiovei a făcut parte și Mario Velcovici, fiul lui Gabriel Velcovici, fostul fotbalist la U Craiova în „era Mititelu”. GSP.ro a scris toamna trecută despre ascensiunea lui Velcovici jr.

Aventura Craiovei la Dubai Intercontinental Cup s-a oprit, însă, în „sferturi”, unde tinerii Universității au fost învinși duminică de AC Milan, scor 0-2.

Lotul lui Marius Sava la Dubai Intercontinental Cup: Moscatelli, Petrescu, Nicolaescu, Neacșu I, Chirițescu, Miulescu, Neacșu M, Velcovici, Ancuța - Nedelcu, Păun, Cocora, Dobre M, Dobre A, Staicu, Soreamu, Tudor, Ciocardel, Băloi.

Silviu Bogdan și Dragoș Bon au mers și ei în Dubai

Pe lângă Marius Sava, tinerii fotbaliști olteni au mai fost însoțiți în Dubai de Silviu Bogdan, proaspăt reangajat de Rotaru pe postul de șef al departamentului de scouting al Academiei, dar și de către Dragoș Bon, cel care a stat etape bune pe banca lui CSU în actualul sezon.

Profitând de timpul petrecut în Dubai, Bon n-a ratat șansa de a se fotografia cu Michel Salgado, fostul fundaș al Realului „galactic”.

Dragoș Bon, alături de Salgado / Sursă foto: Facebook
Echipa U13 a Universității Craiova, antrentă de Marius Sava / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova
+7 FOTO

„Felicitări, copii! Ați fost minunați! Să învingi Bayern Munchen este o performanță deosebită! Să joci cu Barcelona, AC Milan este o experiență extraordinară! Muncă, muncă și iar muncă”, a comentat Silviu Bogdan.

Marius Sava, un idol al Băniei

Astăzi antrenor și aproape de nerecunoscut, Marius Sava a fost singurul care s-a opus celebrului exod dinspre Bănie către Dinamo, petrecut în 2002. „Savarină” a fost perceput apoi de fanii din Bănie ca un simbol antidinamovist, iar în 2003 a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Ştiinţei în victoria cu Dinamo, scor 3-1, când pe banca oltenilor de afla Sorin Cârţu.

Marius Sava, fostul copil teribil al Craiovei, la prima performanță notabilă ca antrenor! » Ai lui „Savarină” o bătură pe Bayern
„Savarină” are 45 de ani, iar trecerea anilor își spune cuvântul în înfățișarea sa / Sursă foto: Facebook

Citește și alte știri de actualitate:

Ivaylo Petev încă mai visează la titlu: „Se poate întâmpla orice”

Becali, replică dură pentru Rotaru: „Mihăiță, sunt idiot dacă mă iau după tine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Liviusport1969
Liviusport1969  •  04 Martie 2024, 12:39

Respect!

florinbelascu
florinbelascu  •  03 Martie 2024, 22:19

O mare performanta într-adevăr. In ce hal a putut ajunge presa de la noi.

brera30
brera30  •  03 Martie 2024, 21:15

Felicitări!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează