FOTBAL  »  Superliga  »  POVEȘTI

Falsuri, minciuni și aranjamente! 5 povești despre Craiova Maxima » Dezvăluire surprinzătoare: "Am intevenit să nu ia Dinamo și Steaua titlul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2015 09:52

În cartea "Corneliu Andrei Stroe - legenda unei legende" autorul Ion Jianu a rememorat episoade inedite din viața fostului președinte al Universității. 

În ediția tipărită puteți citi 5 povești care-l au în prim plan pe unul dintre artizanii Craiovei Maxima. Mai jos este redată doar una, în care Corneliu Andrei Stroe surprinde:

"Lumea fotbalului este aparte, cu multe dedesubturi, cu destule secrete. Vreo doi-trei jucători de la Dinamo aveau unele obligaţii faţă de mine. La meciul din returul '78-'79, de la Craiova, le-am cerut eu sprijinul.

Dinamo a pierdut titlul şi l-a cîştigat FC Argeş! Am mai avut o intervenţie similară şi la jucătorii Stelei! Ultima etapă a campionatului următor, Universitatea-Steaua, 1-2.

Dacă militarii ne-a fi învins la un scor categoric, ar fi ieşit Steaua campioană! Am avut grijă să nu se întîmple asta. Craiova a cîştigat titlul atunci, la golaveraj".

 Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

✓S-au topit banii! Gigi Becali nu mai aruncă milioane pe transferuri, așa cum făcea în anii trecuți
✓Fostul fotbalist "bancar" Albeanu refuză de 17 ani să plătească daunele pentru un accident mortal!
✓Imagini spectaculoase din Florența, unde s-a jucat calcio fiorentino, o combinație de fotbal și rugby, în care sînt permise și loviturile
✓Mașini pentru bărbaţi » Cele mai interesante automobile conduse de personaje din sport!
✓Iubita lui Alex Pițurcă face senzație pe rețelele de socializare! Imagini de colecție cu superba brunetă
✓Cele mai tari ponturi la pariuri sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
ss.oltenia
ss.oltenia  •  28 Iunie 2015, 18:22

OLTENIA CRAIOVA ar fi o bogatie a Romaniei, in culoare rosie ar fi super echipa, nu ar discuta cu alte echipe din Romania. De ce Dinamo pseudo echipa Dinamo sa fie echipa rosie a Romaniei ? nu ! OLTENIA CRAIOVA merita culoarea rosie. Culoarea invingatoare pentru armata sportiva a regiunii. 1915 - 2015 REVIVAL RED TEAM OLTENIA CRAIOVA

ss.oltenia
ss.oltenia  •  28 Iunie 2015, 18:04
Postat de jianu_pandurii pe 28 Iunie 2015, 17:56

taci nebunule, tu esti ala care intra de luni de zile cu nebunia asta cu oltenia craiova si alte ineptii. Nimeni nu te-a bagat in seama pana acum? Iti citezi singur mesajele. du-te tata la olguta sa-i vinzi pontul tau epocal :) scuteste-ne cu oltenia *** craiova. oricum nu va fi niciodata ce visezi tu.

Universitatea Craiova e o echipa slaba din punct de vedere sportiv si fotbalistic. La toate sporturile a dat chix. Din 2 motive. Echipele studentesti sunt prin definitie de amatori iar atitudinea este ca sportivii si fotbalistii joaca acolo sa plece sa se angajeze in alte parti. (nu numai la craiova e asa) si 2. Alb-albastru e combinatia fara nici un pic de atitudine in fotbalul asta. Toate echipele in genul asta au nevoie de aranjamente sa castige ceva. De la Chelsea,Napoli,Maseilles etc toate sunt losere, poate sa arunci cu bani multi sa mearga treaba. O atitudine ar fi o echipa regionala OLTENIA CRAIOVA in rosu asa cum a fost din 1915.1920. 1946 //////Dar se pare ca acolo primeaza alte interese decat cele fotbalistice////ramaneti cu universitatea ca veti fi mereu inofesivi

ss.oltenia
ss.oltenia  •  28 Iunie 2015, 17:58
Postat de jianu_pandurii pe 28 Iunie 2015, 17:52

steaua are suporteri pentru ca toate celelalte echipe au fost distruse si lumea a ramas fara alternative. pentru ca a jucat multi ani in cupele europene dupa 89, sint suporteri de rezultat care dispar dupa o perioada de 2-3 ani de insuscese. sint oameni de la tara care nu prea inteleg si urmaresc fotbal si spun primul nume venit in minte. stelistii nici nu inteleg ideea de suporter in cea mai mare parte, ei tin cu echipa pentru ca a castigat titluri la comanda nu au alte repere in alegerea echipei, gen oras de resedinta, regiune, stil de joc, istoria reala a echipei. Majoritatea stelistilor apeleaza la numarul de titluri in disputele cu alti suporteri, asta e singurul lor argument. Este in general argumentul omului care nu inseamna nimic nici in ochiii lui nici in ochii celorlalti care simte nevoia sa fie si el invingator in viata macar o data si alege sa se identifice cu ceva care are succes.

Steaua a fost super echipa inca de cand s-a infiintat a fost super echipa. Eu nu am tinut niciodata cu Steaua dar nu mai vorbi aiurea, pe ei ii trage in jos tocmai culoarea albastra. Au luat cupa campionilor in echipament alb cu dungile adidas in rosu. fara pic de albastru. iar la prezentare au pozat cu trofelul in rosu cu shorturi negre si jambiere rosi. Steaua daca joaca in rosu-negru e mai puternica.Au facut performante mereu in europa cand craiova se zbatea in C sau B. Nu zice nimeni ca nu luau crema fotbalului dar nu Steaua a fost atitudine.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează