FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - RAPID

Galeria Rapidului, mesaj jignitor înainte de meciul cu Sepsi: „Slugile lui Orban vor face tot posibilul să ne interzică accesul”

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2022 18:58 / Actualizat joi, 25 august 2022 19:18

Fanii Rapidului au avut un mesaj dur la adresa celor de la Sepsi, înaintea meciului direct (sâmbătă, ora 21:45). 

Galeria Rapidului a primit 410 de bilete la meci, din cele 8.400 disponibile, iar suporterii sunt extrem de nemulțumiți și au ieșit la atac. 

CTP subliniază miza ascunsă a investițiilor făcute de regimul Viktor Orban în sport: „Aceasta este comparația corectă cu Ungaria”
UNGARIA
CTP subliniază miza ascunsă a investițiilor făcute de regimul Viktor Orban în sport: „Aceasta este comparația corectă cu Ungaria”

Suporterii Rapidului, mesaj jignitor către Sepsi: „Slugile lui Orban” 

Peluza Nord a postat pe Facebook un mesaj jignitor la adresa clubului din Sf. Gheorghe și a anunțat detaliile deplasării de sâmbătă. 

Există o comunitate care se asociază cu un stat inexistent, utilizând simboluri și scandări extremiste și ofensatoare asupra României. Comunitatea este protejată și transformată în victimă, sun pretextul ,,corectitudinii politice" (sindromul ipocriziei severe în DEX). 

Slugile lui Orban ne-au oferit doar 410 de bilete, dar noi vom fi prezenți la stadion și ne vom susține echipa indiferent de circumstanțe. 

Deplasarea se va face cu mașinile personale și biletele se vor achiziționa direct de la stadion. 

Autoritățile maghiare vor face tot posibilul să interzică accesul tuturor suporterilor rapidiști, așa că haideți să venim în număr cât mai mare și să încurajăm băieții atât din stadion, cât și din afara lui, dacă va fi nevoie.

Pregătiți steagurile și eșarfe vișinii, alături de tricolor, și fiți pregătiți pentru abuzuri și instigări ale gazdelor. ÎMPREUNĂ SUNTEM DE NECLINTIT! Victorie pentru Rapid și România! Hai Rapid! Hai România! 

- Comunicat Peluza Nord Rapid 

VIDEO CTP, opinie fără perdea despre Viktor Orban: „Ce se întâmplă în Ungaria e o dictatură!”

Citește și:

Adrian Mutu vrea să-i mai dea o lecție lui Bergodi: „Am mai câștigat cu el. Sepsi este o echipă cu pretenții”
SEPSI - RAPID
Adrian Mutu vrea să-i mai dea o lecție lui Bergodi: „Am mai câștigat cu el. Sepsi este o echipă cu pretenții”
Reacția lui Adrian Mutu după ce mama lui Sefer a blocat transferul: „Știam că există o ofertă”
RAPID
Reacția lui Adrian Mutu după ce mama lui Sefer a blocat transferul: „Știam că există o ofertă”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
ucluj2011
ucluj2011  •  27 August 2022, 14:10

Li mă rog... cu CE a fost jignitor mesajul Rapidului? Ia spuneți voi CE este neadevărat în acel mesaj?

ucluj2011
ucluj2011  •  27 August 2022, 14:09
Postat de abavati pe 26 August 2022, 17:15

esti penibil ... bine, la voi inteligenta se adaposteste de soare la glezna furnicii ... apropo bolsevism si alte tampenii - pai mai rosii, bolsevici si copii lui vasile roaita ca cheferistii de la grivita nu cred ca mai era cineva in anii aia. a naibii, v-ati infiintat odata cu nkvd-ul, club de stanga de sorginte curat cominternista ... deci nu vorbi, ca vorbesti degeaba. PS Cu matematica a ramas deci cum am scris eu.

Trolache... ai spus 7 inepții la 10 vorbe. Stai liniștit , echipele bolșevice venite pe tancuri de la Moscova sunteți voi Dinamo și Steaua. primele și cele mai susținute de Partid. restul sunt Povești de adormit copii... basme sucite și răsucite. Stai jos , ai nota UNU!!!

dandana
dandana  •  27 August 2022, 10:30
Postat de abavati pe 26 August 2022, 17:18

Nu am auzit sa se strige in Ungaria si nici in secuime "afara cu romanii din tara", dar voi folositi samponul brainwash, deci n-ai de unde si nici cu cine

Dar nici nu ai auzit un roman ca vrea sa ia Ungaria, nici nu ai văzut un român sa profanez mormintele ungurilor. Defapt Ungaria a început totul, ăștia care încă va mai credeți unguri duceți ura la maxim din partea noastră. Nu vrem sa fim rasiști, dar nici proști în fața unora ca voi și a politici voastre. Ardeal, Banat, Oltenia, Țara Românească și Moldova formează România. Te întreb sincer dacă ești atotștiutor dacă este corect sa destabiliza o țară. Sa mergem ca sportiv sa jucam pentru România și sa purtam pe cască steagul Ungariei, sau sa cântăm imnul Ungariei în România? Credeți ca avem ceva cu unguri? Doamne ferește, cei de afară nu ne deranjează, cât ne deranjează prostia voastră. Sunteți marionete politice și voi va întrebati ce avem cu noi. Întrebați-vă și voi cine v-a crescut pe v-o, z cine v-a educat pe voi și copii voștri? Ungaria sau românia? Dacă ști răspunsul ar trebui să-ți fie rușine, adică sa va fie rușine. Ști în Oltenia suntem câțiva care avem gene otamane, turce dar nu ne credem turci. Din contră ru nu ași vrea sa fiu turc nici dacă aș fi obligat. Iubesc România și implicit unguri care-și vad de treabă și toată lumea asta. Lumea se unește și voi vreți *** astea! Pentru ce!? Ce aveți voi de câștigat dacă-i faceți jocurile lui Orban. Nu uitați ca în buletinul vostru scrie România și asa va fi mereu cât veți trai în Ardeal, chiar de ar fi să facem război cu Ungaria luptăm pentru Ardeal. Forța România!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează