FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii-acționari, avertisment după haosul provocat de Cortacero în AGA: „Se încearcă intimidarea angajaților români!”

În Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo de astăzi, Pablo Cortacero a încercat să preia controlul absolut. DDB a reacționat dur, prin intermediul unui comunicat.
În Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo de astăzi, Pablo Cortacero a încercat să preia controlul absolut. DDB a reacționat dur, prin intermediul unui comunicat.

Articol de GSP - Publicat luni, 21 decembrie 2020 17:04 / Actualizat luni, 21 decembrie 2020 17:30

În Adunarea Generală a Acționarilor de la Dinamo, de astăzi, Pablo Cortacero a încercat să preia controlul absolut. DDB a reacționat dur, prin intermediul unui comunicat. 

Fanii-acționari din DDB spun că Pablo Cortacero a avut o atitudine superioară în timpul ședinței de astăzi și a încercat intimidarea angajaților români. Suporterii îl acuză că propagă noi minciuni și îl avertizează că nu va avea viață ușoară în perioada următoare. 

DDB reacționează după mutările făcute de Cortacero la Dinamo:

„În Adunarea Generală a Acționarilor de astăzi, convocată de Cortacero și condusă, în fapt, de Șerdean, au fost reiterate promisiunile, în încercarea de a adânci GROAPA care i se tot sapă clubului Dinamo.

Felul în care a fost organizată această ședință AGA este o nouă dovadă a lipsei de profesionalism a acționarului majoritar.

Aceleași promisiuni deșarte, aceleași vorbe aruncate în vânt, într-o profundă lipsă de respect fața de toți angajații clubului și a suporterilor lui.

Acționarul majoritar Cortacero a reiterat faptul că la începutul lunii decembrie a fost transferată o sumă în valoare de 1.500.000 € către Dinamo, fără să își explice de ce nu a ajuns, deși au trecut aproape 3 săptămâni. Mai mult decât atât, săptămâna trecută au mai plecat câteva milioane către club, care nici aceștia nu au ajuns. EVIDENT. Partea spaniolă nu a putut furniza nici un fel de dovadă ca aceste viramente au fost într-adevăr inițiate.

A fost întrebat dacă are SWIFT-ul tranzacției sau nr de cont din care au fost virați. A spus că nu are așa ceva.

Plastic spus, pentru cei care au crezut că vine Moș Crăciun, surpriza a fost sosirea lui Grinch, care face tot posibilul să ne strice tuturor sărbătorile. (culmea este că Grinch a venit cu aceiași pantofi cu care a fost pe aici și în august. nu este nicio glumă)

NU LE VOM PERMITE SĂ FACĂ ASTA!

Spaniolii au revenit în birourile clubului pe o poziție de forță, pe care nu o vom accepta. Sperăm să își revizuiască atitudinea față de angajați, care în aceste momente sunt puși să dea explicații. Se forțează inclusiv repunerea în funcții a celor revocați din funcții în precedenta ședință a CA.

Se încearcă intimidarea angajaților români din club.

Care este scopul acestor pseudo-investitori? Probabil acela de a angaja clubul în alte și alte datorii în perioada imediat următoare.

Din nou afirmăm foarte clar, că NU VOM PERMITE AȘA CEVA.

DDB are în acest moment mai multe variante de lucru pe masă, urmând ca în urma discuțiilor cu juriștii să anunțăm pașii pe care îi vom urma.

Suporterii, angajații și toți cei care iubim Dinamo nu ne putem permite riscul de a aștepta să se întâmple DEZASTRUL.

DDB ESTE AICI ȘI NU VOM AVEA LINIȘTE PÂNĂ CÂND NU VOM LIMPEZI LUCRURILE!

ECHIPA ASTA NU SE VA DEZINTEGRA, AȘA CUM PARE CĂ SUNĂ PLANUL ACESTOR PERSONAJE”, se arată în comunicatul emis de fanii lui Dinamo. 

VIDEO. AGA la Dinamo » Pablo Cortacero, huiduit de fani: „Afară, infractorilor!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Dinamo, în aer! Decizie radicală luată de jucători și staff după ședința de azi

Pablo Cortacero, control absolut la Dinamo » L-a dat afară din CA pe Țălnar și a numit 3 spanioli de încredere

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
ares123
ares123  •  21 Decembrie 2020, 22:22
Postat de matserban pe 21 Decembrie 2020, 20:47

DINAMOVISTI DIN DDB, NU VA MAI LASATI PACALISTI DE GAZETA. OMUL ALA CHIAR BAGA BANI. GAZETA VA DISTRUGE, VA FACE SA VA CERTATI CU OMUL CARE A VENIT SA VA AJUTE. MANIPULAREA MEDIA A JUNS LA VOTE DE NECONCEPUT, LA FEL CA IN TOATE RRVOLUTIILE CONSIDERATE "SPONTANE"

vai de capul tau...esti oglinda ddbistului postac...

reghemeister
reghemeister  •  21 Decembrie 2020, 22:03

:))...mie nu-mi strica sarbatorile, din contra...eu rad si ma distrez...

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  21 Decembrie 2020, 21:43

Eu in locu vostru m-as duce frumos la badea si as incepe de la 0 , preluand de la el palmaresu si toate cele, atunci spaniolii ar ramane doar cu un club cu datorii fara scapare, fara orizont si asa ar pleca si ei. Mai bine incepem din liga 4 alaturi de suporteri si pe o fundatie sanatoasa. O parere.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close