FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

VIDEO+FOTO Derby-ul fanilor » Ce s-a întâmplat pe drumul spre Arena Națională

Fanii celor de la FCSB au mers să își susțină favoriții înaintea derby-ului cu Dinamo, programat în această seară, de la ora 21:00.
Fanii celor de la FCSB au mers să își susțină favoriții înaintea derby-ului cu Dinamo, programat în această seară, de la ora 21:00.

Articol de - Publicat sambata, 03 octombrie 2020 18:26 / Actualizat sambata, 03 octombrie 2020 21:35

Fanii celor două formații au făcut spectacol înaintea derby-ului FCSB - Dinamo. 

UPDATE 19:50

Suporterii dinamoviști nu s-au lăsat mai prejos. Într-un număr impresionant, mai mare decât al rivalilor, au încurajat echipa în drumul către Arena Națională. Câteva sute de fani și-au făcut apariția chiar în fața stadionului.

Ultrașii dinamoviști nu au putut să se organizeze la Baza de la Săftica, așa cum obișnuiseră în ultima perioadă. Forțele de ordine i-au legitimat pe cei care au ajuns acolo și au descurajat un astfel de demers.

UPDATE 19:20

Autocarul celor de la FCSB a părăsit baza din Berceni la 19:15. Fanii le-au luminat calea cu zeci de torțe și au afișat un mesaj războinic: „De păcate să scăpați / Pe cățea vrem s-o dresați!!”.

+20 FOTO

Știrea inițială: Fanii de la FCSB își încurajează favoriții

Suporterii celor de la FCSB, în frunte cu liderul Gheorghe Mustață, au venit la baza din Berceni cu mai bine de 3 ore înaintea partidei. Au afișat mai multe mesaje, cel mai mare fiind inscripționat cu „Azi joacă Steaua!”, o înțepătură în disputa cu CSA. 

Au aprins apoi mai multe torțe, în așteptarea autocarului câștigătoarei Cupei României. Elevii lui Toni Petrea vor porni spre Arena Națională în jurul orei 19:15. 

+20 FOTO

Straton, dialog cu fanii

Portarul Cătălin Straton, adus de la Dinamo, a petrecut cel mai mult timp cu suporterii. A fost chemat de fani să înjure marea rivală, dar nu s-a supus dorinței acestora, preferând doar să-i aplaude. El a venit singur la baza de la Berceni. Cel mai probabil nu va face parte din lotul de astăzi, din cauza unei clauze stipulate în contract. Detalii AICI!

VIDEO. Cătălin Straton a scandat alături de fani

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

FCSB - DINAMO. Mihai Stoica exultă înainte de meciul cu Dinamo! Revenire-cheie pentru FCSB: „Asta da veste în zi de derby”

FCSB - DINAMO. VIDEO EXCLUSIV Un oficial UEFA, înainte de Derby de România: „Nu știu dacă FCSB e Steaua!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  03 Octombrie 2020, 21:04
Postat de ungurul_vesel pe 03 Octombrie 2020, 20:29

Simplu, sa raspunzi de ce sustinatorii fc fcsb tin cu dintii de un nume si un desen fara valoare.

Nu stu despre ce nume vorbesti!Daca era sa tina toti de nume,nu mai ajungeau sa sustina toti aceeasi echipa! Care ramanea cu ASA,care cu Csa,care cu Steaua,care cu CSCA,care cu CCA si tot asa!

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  03 Octombrie 2020, 20:29
Postat de manutd.steaua pe 03 Octombrie 2020, 20:04

Ce sa raspund unuia care sustine hotii,ceilalti?Iti doresc ca peste 20 de ani,sa afli ca Steaua a facut o o pauza,de 20 de ani!

Simplu, sa raspunzi de ce sustinatorii fc fcsb tin cu dintii de un nume si un desen fara valoare.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează