FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI TIMIŞOARA

Fanii lui CFR şi ai lui Poli s-au bătut înainte de meci!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 mai 2009 00:00

Derby-ul dintre CFR Cluj şi Poli Timişoara este presărat şi de violenţă. Chiar înainte de meci, un grup de fani bănăţeni s-a luat la bătaie cu un grup de CFR-işti, jandarmii intervenind în forţă, în timp util, pentru a calma spiritele. În urma acestui incident, 6 fani au fost arestaţi, cîte 3 din fiecare tabără.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
 •  07 Mai 2009, 10:53

nu mai inteleg titlul. poli sau fc? mov sau viola sau ce dracu? astea sunt culori ale echipei poli tm. dar daca vreti 6 puncte inapoi, cum se poate? ... toata lumea vorbeste de poli si viola si totusi vor si punctele? sa vina un timisorean sa-mi explice. nu inteleg pur si simplu.

 •  06 Mai 2009, 23:11

Bravo suporterilor Politehnisti.Respect.

 •  06 Mai 2009, 23:00

si cand am mers spre stadion am vazut mai multi"u"-isti in troleu 1, si noroc ca era plecat troleu din statie ca de ne vedea mai repede sigur cobora huligani din troleu si ne lua la bataie. Astea io nu stiu unde o crescut si ce educatie o primit de la parinti, de ce sa bati pe altu numa ca tine cu alta echipa? io unu nam nimic cu "u" am fo si la meciuri la ei si daca ar mai fi in A m-as mai duce. Asta e, ei acuma pica in c si cred ca se desfinteaza, macar scapa orasul de huli

Vezi toate comentariile (18)
Comentează