FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo încearcă orice: cea mai recentă acțiune prin care vor să strângă bani pentru club

Articol de - Publicat miercuri, 29 aprilie 2020 17:45

Suporterii angrenați în programele socios ale lui Dinamo fac fel de fel de eforturi ca să atragă bani pentru supraviețuirea clubului din Ștefan cel Mare.

Fanii din programul ADPD organizează un eveniment special în ziua de 14 mai 2020, când se împlinesc 72 de ani de existență pentru Dinamo. În acea zi, de la ora 20:00, va fi transmisă integral pe pagina de Facebook a Asociației Dinamoviști pentru Dinamo, semifinala din Cupa Cupelor din 1990, Dinamo București - Anderlecht Bruxelles, ultima mare performanță majoră a „câinilor”. 

Fanii strâng bani pentru Dinamo

„Toți suporterii pot ajuta simbolic proiectul socios ADPD prin cumpărarea a cel puțin un bilet la acest meci, prețul variind între 5 și 30 lei în funcție de locul ales în tribune, fondurile strânse în urma acestei inițiative putând cântări mult în demersul unic al ADPD de a aduce Dinamo în mâinile celor care iubesc fără interese această echipă, în mâinile suporterilor dinamoviști! Această acțiune se adresează celor care își aduc aminte de noaptea de dinaintea unui meci european, când Dinamo avea măreție, putere, echipă, fotbaliști. Când nu mai aveai stare, când orele până la meci se scurgeau parcă mai încet decât săptămânile care trecuseră de când fusese anunțat, iar emoțiile erau mai intense ca niciodată”, au transmis fanii socios de la ADPD.

VIDEO / Claudiu Niculescu ne învață cum se bate o lovitură liberă

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Ce voiau de fapt investitorii spanioli de la Dinamo: „Bani n-avem, vrem doar să devenim proprietari!”

EXCLUSIV VIDEO Claudiu Niculescu, poveste savuroasă cu Giani Kiriță: „Să vă zic ce mi-a adus în cameră și ce i-a ordonat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno999
creeperno999  •  29 Aprilie 2020, 23:00

Bravo

tgbre
tgbre  •  29 Aprilie 2020, 18:30

nea cornele, nea dinule ...poate dai si tu macar 30 lei, ca doar esti presedinte onorific...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close