FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo intervin în scandalul Dănuț Lupu - Ante Puljic: „Lupule, te cerți cu cine nu trebuie! Vino tu să fii rău față-n față cu impostorul”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 decembrie 2020 09:54 / Actualizat joi, 24 decembrie 2020 10:42

Fanii lui Dinamo se implică în disputa de la distanță dintre căpitanul echipei, croatul Ante Puljic, și Dănuț Lupu, fostul mijlocaș al „câinilor”.

Într-un mesaj postat de Peluza Cătălin Hîldan, fanii-acționari ai lui Dinamo au intervenit după ce Puljic, care a avut o ieșire nervoasă când Lupu i-a criticat pe jucători, a fost din nou taxat de fostul jucător și îi cer lui Dănuț Lupu să meargă la club și să-i ceară socoteală lui Pablo Cortacero și președintelui Dorin Șerdean.

Lupule, te cerți cu cine nu trebuie

Clubul nu are niciodată de câștigat dacă dinamoviștii se ceartă între ei. Suporterii nu agreează scandaluri inutile de felul acesta. Singurii care au de câștigat într-o astfel de situație sunt cei care trăiesc din scandal, cei care au nevoie de așa ceva, mai ales în pauza competițională și cei care se bucură de necazurile prin care trecem. 

Hai să nu le mai dăm satisfacție! Nu trebuie să cădem în plasa asta a războaielor interne din cauza unor păcălici din anturajul lui Săpașu! 

Același lucru îl pretindem și de la suporterii care în fața evidenței unei tâlhării ce are menirea de a distruge clubul, simt nevoia să se întoarcă împotriva altor suporteri, în mod special a celor care au stat mereu în bătaia puștii, în linia întâi. 

Haideți să strângem rândurile! E neplăcut să te certe cineva că nu vrei binele lui Dinamo, când acea persoană nu a găsit în doi ani și jumătate suma de 48 de euro pentru a pune umărul la salvarea clubului.... Pentru toți ceilalți există www.programddb.ro

PS: Lupule, tu chiar nu trebuie să-l aștepți pe Puljic să vină pe Floreasca să-l ia de guler pe șocariciul spaniol. Vino tu când se mai ivește ocazia! Așa cum poți fi rău la tv, poți fi rău și față-n față cu impostorul. Vezi cum faci să te asiguri că Șerdean nu mai apare la vreun meci al lui Dinamo! Vino tu! Și dacă-l prinzi pe la oficială, ia-l de urechi și dă-l afară
 – comunicat PCH

VIDEO Reacție dură după scandalul de la RIN: „Este inadmisibil! Pablo Cortacero trebuie să plece”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Radu Birlică, directorul de marketing de la Dinamo: „99% nu cred în promisiunea lui Cortacero! Să dea acțiunile fanilor!”

Căpitanul lui Dinamo, atac lansat la Dănuț Lupu: „Te crezi deștept pe canapeaua ta! Boala epocii moderne”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
creeperno
creeperno  •  24 Decembrie 2020, 22:45

N-ai cum sa uiti o echipa care peste 5 ani va juca in champions league

kriskok
kriskok  •  24 Decembrie 2020, 19:04
Postat de unitedsteaua50 pe 24 Decembrie 2020, 14:37

gigistule voi va impiedicati in scuipatul vostru si tu vorbesti de altii!!?? DDB e la ani lumina inaintea voastra gigigușterilor!! ....Si acum mai purtati cu mandrie vestele alea albe si rosii!... Daca ar fi sa scrieti voi un comunicat ati da foaia alba ***!

bai pro9slaule,ala este dinam99opvist de-al tau. doar ca nu suporta pch. wtf? o sa va stergem bah din mentalul colectiv. *** prosti ce sunteti. peste 5 ani o sa uite toti ca ati existat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unitedsteaua50
unitedsteaua50  •  24 Decembrie 2020, 14:37
Postat de corinolan_ghergariu pe 24 Decembrie 2020, 11:24

Comunicat de tot rasul. :)))

gigistule voi va impiedicati in scuipatul vostru si tu vorbesti de altii!!?? DDB e la ani lumina inaintea voastra gigigușterilor!! ....Si acum mai purtati cu mandrie vestele alea albe si rosii!... Daca ar fi sa scrieti voi un comunicat ati da foaia alba ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează