Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 21:21 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 21:24

Fanii olteni s-au dat în spectacol în minutul 4 al partidei dintre CS Universitatea Craiova și Dinamo, din runda cu numărul 10 a Ligii 1, la scorul de 0-0. 

Fanii celor de la CS Universitatea Craiova au fost protagoniștii unui spectacol pirotehnic deosebit în debutul partidei cu Dinamo, jucate acasă, pe arena „Ion Oblemenco”. Zeci de fumigene și de torțe au fost aprinse în peluza Nord, locul unde stă facțiunea dură a suporterilor. 

„Centalul” Cătălin Popa a fost nevoit să întrerupă jocul pentru câteva clipe, astfel încât fumul negru să nu afecteze vizibilitatea de la nivelul gazonului. 

CS Universitatea Craiova - Dinamo, spectacol pe „Ion Oblemenco”

+5 FOTO

Fanii celor de la CS Universitatea Craiova au ce să celebreze. Clubul a anunțat că la meciurile jucate de trupa lui Laurențiu Reghecampf acasă, stadionul poate purta numele „Ion Oblemenco”.

În urmă cu o lună, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, dezvăluia că arena din Bănie poartă titulatura „Stadion de fotbal pentru Municipiul Craiova” și nu „Ion Oblemenco”. Astăzi, lucrurile s-au clarificat, clubul lui Mihai Rotaru anunțând că a primit acceptul din partea familiei fostului mare atacant pentru ca stadionul să poarte oficial denumirea „Ion Oblemenco”.

Mi se pare normal. Știți foarte bine legătura dintre noi și Ion Oblemenco. Este mitul fotbalului oltean, craiovean. Și-a dedicat întreaga viață pentru Universitatea. Un fotbalist de top, de renume. Legătura este strânsă, era firesc acest lucru
- Sorin Cârțu, președinte CS Universitatea Craiova 

VIDEO Andre Pinto, prima conferință în tricoul lui Dinamo: „Știam care e situația clubului când am semnat”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO Arădenii, scandalizați de imaginile din vestiarul oaspeților, după UTA - CFR Cluj

Ionuț Chirilă, făcut praf de Robert Niță: „Nu te apucă spumele?! Mare minune să nu îl pună și ăștia pe YouTube” + atac și la Dragomir

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”