FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Fără bani de Sărbători?! Tensiunile sunt tot mai mari la Poli Iași » Stoican a cerut să se vadă cu Sabo: "Să mă lase să-mi fac treaba și plătesc imediat"

Articol de - Publicat joi, 20 decembrie 2018 15:11

Antrenorul Flavius Stoican i-a solicitat finanțatorului Poli Iași Horia Sabo o întrevedere, azi, cu jucătorii și staff-ul tehnic, nemulțumiți de întârzierile la plata salariilor. Răspunsul acestuia: "Convingeți membrii Comitetului Director să mă lase să-mi fac treaba și plătesc imediat".

Jucătorii și antrenorii lui Poli nu și-au primit nici acum salariile pe noiembrie, primele de victorie și banii pentru chirii, ce ar fi trebuit să le intre în conturi pe 15 decembrie. Drept pentru care, antrenorul Flavius Stoican le-a trimis directorului general Horia Sabo și președintelui executiv Adrian Ambrosie invitația de a avea o discuție cu întreg lotul și cu membrii staff-ului tehnic, azi, în cantina din incinta stadionului "Emil Alexandrescu".

Sabo, cel are are obligația de a vira sumele respective, a răspuns invitației cu o scrisoare, în care afirmă că membrii Comitetului Director, cu care se află în conflict deschis, îi blochează activitatea și încearcă alungarea lui ca finanțator al echipei: "Dacă-i convingeți să înlăture restricțiile impuse actului meu de management și activitatea mea în club va reintra în cadrul său contractual, jucătorii, stafful și ceilalți angajați își vor primi toate drepturile restante în aceeași zi".

Lui Sabo i-a fost blocat dreptul la semnătură și niciun act întocmit de el nu iese din club fără contrasemnătura președintelui executiv Adrian Ambrosie, membru al Comitetului Director: "De trei săptămâni îmi este refuzată o plată către directorul sportiv Tibor Selymes, pe care eu mi-am asumat-o, fiind mandatul meu de conducere. Deciziile nu-mi sunt respectate, cu toate că sunt reprezentantul legal al clubului. E un blocaj decizional, iar vinovații vor plăti. Inconștiența nu este o circumstanță atenuantă". 

556.000 €susține Sabo că a adus în club de la venirea sa, în vară. Comitetul Director însă vorbește de doar 40.000 de lei, luați cu împrumut

"Mesajul meu şi al Comitetului Director pentru Horia Sabo e următorul: «Dă-le banii la băieţi! Sunt banii lor, munciţi de ei în sezonul trecut, prin calificarea în play-off. Cât tupeu să ai să vii să spui că nu vrei să le dai salariile?»"Adrian Ambrosie, președinte executiv Poli Iași, în Prosport

"L-am întrebat pe Sabo când achită salariile, iar răspunsul său a fost unul incredibil: «Când o să vreau eu...». Ce atitudine este asta?"Adrian Ambrosie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează