FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

Fără cel mai bun jucător în finala cu Astra » Veste proastă dată de Claudiu Niculescu: "Din păcate, nu poate juca"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 20:35

Claudiu Niculescu, tehnicianul celor de la FC Voluntari, a mărturisit astăzi că nu se va putea baza în finala Cupei României cu Astra pe Florin Cernat, cel mai experimentat jucător din lotul ilfovenilor. 

"Nu poate juca până la finalul sezonului, deci nici în această finală. Știu cât și-a dorit, este o pierdere foarte importantă pentru noi, dar asta este viața.

Am vorbit cu el, este supărat, este trist. Este un jucător esențial pentru noi, dar am avut o discuție cu el și am încercat să-i ridic moralul. Era frumos pentru el să fi jucat și în finala Cupei, după un sezon bun", a declarat Niculescu, la TV Digi Sport.

Antrenorul ilfovenilor a vorbit şi despre victoria obţinută de echipa sa pe terenul lui ASA Târgu Mureş, scor 2-0. 

"N-a fost o victorie facilă. Mă bucur pentru jucătorii care au debutat și pentru atitudinea tuturor. Au arătat că sunt băieți serioși. Cred că am dominat în totalitate jocul. Am ratat niște ocazii mari dar totul e bine când se termină cu bine.

Este o victorie foarte bună pentru moral, înaintea finalei din Cupa României. Ar însemna un vis devenit realiate să câștigăm, ceva extraordinar pentru mine, dar mai ales pentru jucătorii tineri, care au pentru prima dată oportunitatea de a juca cu un trofeu pe masă", a spus acesta.

  • Finala Cupei României dintre FC Voluntari şi Astra va avea loc sâmbătă, 27 mai, de la ora 20:45.
  • Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la TV Digi Sport 2, TV Dolce Sport şi Sport Ro. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
364058783974964
Eyrius Eyris  •  25 Mai 2017, 01:30

Deci se pare, ca Astra o sa castige cupa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează