FOTBAL  »  LIGA 1  »  FCSB

Fără Gigi Becali antrenor, FCSB ar fi prima în Liga 1!

Articol de , , - Publicat joi, 25 octombrie 2018 09:18

FCSB e pe primul loc într-un clasament după 45 de minute. Continuarea partidelor, de după schimbările pe care le operează Becali, coboară echipa.

Dică a îndrăznit să conducă singur echipa într-un meci pierdut la Iași, 0-1 în sezonul trecut, și a fost pus la colț. "Să nu-i mai aud pe el și pe MM că nu facem schimbare la pauză! Facem și două schimbări dacă sunt doi jucători care merită să fie scoși!", a sunat noul principiu pe care l-a stabilit Becali.

Din acel moment, a pornit o serie de meciuri cu cel puțin o modificare efectuată după 45 de minute, de multe ori chiar două înlocuiri, o practică nemaiîntâlnită în fotbalul serios din Europa. Mourinho n-a operat nicio înlocuire în partida cu Juventus, din Champions League. Becali face în majoritatea jocurilor cel puțin o schimbare după doar o repriză.

"Corecturile" distrug echipa

Ceea ce constituie o metodă proastă, conform parcursului FCSB. Echipa s-a descurcat mai bine în prima parte a meciurilor, înainte să suporte intervenția din lojă sau de acasă de la Gigi, în funcție de locul din care vede jocurile patronul. Strict după scorurile din pauze, Steaua ar fi lider, cu 22 de puncte, cu două peste Craiova.

Partidele continuă cu Becali implicat în formulă și în tactică, echipa cade în clasament pe 2, poziția din ierarhia reală la zi. Patru puncte se pierd în jumătățile secunde, asta e diferența dintre primele 45 de minute și randamentul din intervalul 46-90, minutele în care roș-albaștrii folosesc de obicei formule pe care le-a "corectat" Gigi în funcție de ce a observat el. 

"Eu nu mai pot să țin cu FCSB, nu mă mai regăsesc în echipa asta. Ba chiar am ajuns să țin cu toate adversarele FCSB din campionat! Recunosc asta, sunt suporterul celor care întâlnesc echipa lui Becali!"Gabi Balint

"Gloriile clubului n-au de ce să fie supărate pe mine, că asta nu e Steaua, e FCSB-ul meu, deci fac ce vreau eu! Așa, cu echipa condusă de mine, ne-am calificat ani la rând în grupele europene și am făcut profit când alții cereau insolvența" Gigi Becali, patron FCSB

Clasamentul primei reprize

clasament repriza 1

Clasamentul reprizei secunde

clasament repriza 2

Playtech: Ianis Hagi a dat lovitura! Suma colosală pe care un antrenor vrea să o plăteasca pentru a îl lua


Comentarii (3)
albalbastru72
albalbastru72  •  25 Octombrie 2018, 13:13

Gura pacatosului:,,asta nu e Steaua,e FCSB-ul meu,fac ce vreau''.Cine poate sa sustina aceasta echipa side ce?

883135188391540
Popa Corneliu  •  25 Octombrie 2018, 11:02

Inca un material din seria "comandata" de FRF si seful Grupului de la Cluj, dl Dancu! Observ ca toata "lumea buna" ca sa poata "prinde un ciolan de ros" trebuie sa spuna sau sa faca ceva contra oierului, vorba aia: "asa e cool!" Numai prin atacuri repetate si sustinute imaginea oierului din Pipera se va eroda si va "scos in decor" cu "metode specifice". iar intr-un final cu "ajutorul Justitiei" care este aservita Politicului! Nu inteleg de ce nu se "ocupa" mass-media de echipele care exista datorita Banului Public, adica al nostru, cu ajutorul Primariilor, Politicului si SRI-ului? Desigur ca ar deranja Noua Cooperativa a FRF, capisci?

ray51
ray51  •  25 Octombrie 2018, 10:26

Asta-i justitie? Ghita, ar fi bine sa-ti duci echipa in D si de-acolo sa te pui antrenor, manager, scouter si tot ce vor vrea muschii matale. Ce te tot falesti cu banii, cu averea?... Mai bine i-ai dona-o lui Nicu, ca dupa ce pica de la presedintie, vai mama lui... Si asta-i genul tau, a facut bani din meditatii; tu din tarlale. Amandoi curati.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează