Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 20:26 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 20:32

Cristiano Bergodi (59 de ani) visează la titlul cu Rapid în următorii trei ani. Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, acesta a vorbit despre colaborările cu George Copos și Dan Șucu, și a numit principalele contracandidate la supremație în Liga 1.

- Domnule Bergodi, după experiența Sepsi ați ajuns la Rapid.
- Am găsit un nou stadion de care mi-a plăcut. Rapidul a fost în mintea mea ca un club care poate urca, unul care poate face treabă bună, care poate câștiga un titlu, mai ales cu această nouă conducere.

- Șucu e diferit de Copos?
- Eu cu Copos n-am vorbit prea multe, vorbeam mai mult cu Zotta. Așa se întâmplă și acum. Vorbesc cu Daniel Niculae, nu cu domnul Șucu. Dar este o persoană care vrea să facă ceva important pentru Rapid, mai ales că a băgat bani.

- Copos era zgârcit?
- Nu știu, dar eu l-am vrut pe Ovidiu Herea, a plătit și l-a luat. Domnul Șucu a băgat bani și a plătit sume importante pentru jucători. Se poate face o treabă bună aici.

- Sincer, credeți în titlu în acest sezon?
- Se vorbește de titlu, dar eu cred că un ciclu este de trei ani. Poți să atingi unele obiective mai devreme decât crezi. Eu am semnat pe doi ani și se vorbește de titlu, trebuie să ridicăm ștacheta.

Sunt un antrenor înțelegător! Niciodată n-am înjurat vreun jucător. Întotdeauna mi-au plăcut antrenorii care nu țipau prin vestiar. Am avut antrenori mare care scoteau câteva vorbe. Nu-mi plac absolut deloc antrenorii care înjură
Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

- Deci care e obiectivul?
- Dacă terminăm pe primele trei locuri, eu zic că e important pentru club, prindem și-o cupă europeană. Plus finala de Cupa României. După aceea, în fiecare an și în fiecare sesiune de transferuri ne trebuie doi jucători. Așa a fost și la Sepsi, am crescut și-am făcut performanță bună.

- Cine se bate la titlu?
- FCSB, CFR Cluj și Craiova sunt principalele contracandidate. FCSB are un lot bun, cu dublaje, jucători de talent, dar depinde și de multe alte lucruri. Acolo e un mediu unde nu e ușor și sunt opt ani de când nu s-a mai câștigat titlul. Și anul trecut au avut șansă, dar... Ei tot timpul le-au ratat. Se poate spune, fără să zic o prostie, că FCSB e prima favorită, fiind și prima în campionat. Dar foarte multe se vor decide în play-off.

Citește și:

Florin Gardoș a anunțat cum va „stabili” adevărata Steaua: „Să vedem câți vor fi în tribună diseară” + Previziune sumbră pentru FCSB: „Nu mai sunt convins”
FCSB - RAPID
Florin Gardoș a anunțat cum va „stabili” adevărata Steaua: „Să vedem câți vor fi în tribună diseară” + Previziune sumbră pentru FCSB: „Nu mai sunt convins”
Cele mai spectaculoase „deghizări” de Halloween » The Rock s-a transformat în Beckham, show total în NFL + Mike Tyson „înțeapă” ca o albină
COSTUMAȚII
Cele mai spectaculoase „deghizări” de Halloween » The Rock s-a transformat în Beckham, show total în NFL + Mike Tyson „înțeapă” ca o albină

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”