FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR CLUJ 1-0

Selecționer undercover » Răducioiu și Moldovan au rămas cu un gust amar după ce au văzut imaginile: „Poate s-a ambiționat”

Edi Iordănescu, cu șapcă, printre spectatori la Farul - CFR Cluj +37   FOTO
Edi Iordănescu, cu șapcă, printre spectatori la Farul - CFR Cluj

Articol de - Publicat sambata, 22 aprilie 2023 23:37 / Actualizat sambata, 22 aprilie 2023 23:41

Selecționerul echipei naționale de seniori a României, Edi Iordănescu, a asistat la meciul dintre Farul și CFR Cluj, scor 1-0, din tribună, printre spectatori.

4.278 de persoane au fost prezente în tribunele stadionului de la Ovidiu pentru meciul dintre Farul și CFR Cluj, primele două echipe ale campionatului. Printre acestea s-a numărat și Edi Iordănescu, selecționerul primei reprezentative a României, care a fost zărit de camerele de filmat spre finalul primei părți.

În loc să aleagă una dintre loji, așa cum se întâmplă de obicei în astfel de cazuri, Iordănescu a preferat să urmărească meciul dintre spectatori.

„Nu-i faci asta lui Hagi” » Dan Petrescu i-a șocat până și pe comentatori după Farul - CFR Cluj
FARUL - CFR CLUJ 1-0
„Nu-i faci asta lui Hagi” » Dan Petrescu i-a șocat până și pe comentatori după Farul - CFR Cluj

Edi Iordănescu, „undecover” la Farul - CFR Cluj

Foștii internaționali Viorel Moldovan și Florin Răducioiu consideră că în spatele deciziei lui Iordănescu se află conflictul de la distanță pe care acesta l-a avut cu Gică Hagi, antrenorul-finanțator al clubului-gazdă, Farul.

Săptămânile trecute, Hagi l-a criticat public pe Iordănescu pentru că nu l-a convocat pe fiul său, Ianis, nici măcar pe lista preliminară a stranierilor pentru meciurile din luna martie.

„În mod normal nu se întâmplă asta, marii antrenori stau într-o tribună oficială. Unora poate le place decizia lui, dar mie nu-mi place acest lucru. A fost o polemică foarte mare între el și Gică, tatăl lui Ianis Hagi”, a precizat Răducioiu la emisiunea „Fotbal Show”, realizată în coproducție PrimaSport și GSP.ro.

„Poate s-a ambiționat și nu a vrut să stea la oficială, unde în mod normal ar trebui să stea un selecționer”, a afirmat și Viorel Moldovan.

Citește și: 

Dan Petrescu și-a explicat gestul de la final: „Trebuia să mă duc peste Hagi?”

Mihai Stoica a găsit principalul vinovat de la CFR pentru eșecul cu Farul: „A greșit: «Hai, veniți și dați gol»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
10geo
10geo  •  23 Aprilie 2023, 15:16
Postat de ghitadinca pe 23 Aprilie 2023, 07:37

"În loc să aleagă una dintre loji, așa cum se întâmplă de obicei în astfel de cazuri, Iordănescu a preferat să urmărească meciul dintre spectatori. " Mă înșală memoria sau loja e gen femin? O loja doua loje, nu masculin un loj doi loji. Sau a apărut genul neutru pe invers: o lojă doi loji? Am observat că în ultimul timp în cursa pentru a fi primul care publica un articol pe tema, autorii nu mai recitescce au scris sa vadă dacă nu cumva le scăpa astfel de greșeli.

lojă s. f., art. loja, g.-d. art. lojii; pl. loji sursa: DOOM 3 (2021) As fi pariat ca ai dreptate dar na dracie!

elgabri
elgabri  •  23 Aprilie 2023, 11:21

Acolo i este locul Selectionerului PSD !!

abavati
abavati  •  23 Aprilie 2023, 08:55

A stat fix unde îi este nivelul de selecționer, care-i problema?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează