FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CFR 1-1

5 momente din Farul - CFR Cluj care nu s-au văzut la TV: cine l-a supărat pe Adrian Mutu la golul „marinarilor”

5 momente din Farul - CFR Cluj care nu s-au văzut la TV. Foto: Facebook
5 momente din Farul - CFR Cluj care nu s-au văzut la TV. Foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 11:42 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 14:11

Meciul Farul - CFR Cluj (1-1) a avut multe momente tensionate, unele desfășurându-se departe de camerele de luat vederi. Cinci lucruri care nu s-au văzut la TV vă sunt prezentate de gsp.ro.

Veste bună pentru Rapid! Preferatul lui Dan Șucu a semnat
RAPID
Veste bună pentru Rapid! Preferatul lui Dan Șucu a semnat

5 momente din Farul - CFR Cluj care nu s-au văzut la TV

1. Fundașul gazdelor, Mihai Popescu (30 de ani), și atacantul clujenilor, Daniel Bîrligea (23 de ani) au avut propriul meci în prima repriză. După două faulturi mai tari suferite chiar în startul jocului, internaționalul din ofensiva CFR-ului i-a cerut lui George Găman să-i acorde galben adversarului, iar centralul s-a conformat. Câteva minute mai târziu, s-a revanșat la un duel aerian, îmbrâncindu-l puternic pe jucătorul Farului. Cei doi și-au aruncat cuvinte grele, contrele verbale repetându-se și la o lovitură de colț în careul oaspeților.

2. În timp ce rezervele lui CFR Cluj au preferat să se înghesuie cu staff-ul tehnic pe aceeași bancă, Farul i-a împărțit în două. Antrenorii au stat pe banca modernă, în timp ce jucătorii au stat pe cea veche situată la câțiva metri distanță. Printre aceștia s-a aflat și Constantin Budescu, lăsat în afara formulei de start pentru prima oară în din etapa a 10-a, de pe 3 septembrie 2023, 0-4 cu FCU Craiova. Decarul în vârstă de 35 de ani a fost taxat astfel pentru evoluții slabe din ultima perioadă. 

3. Schimbarea lui Narek Grigoryan a fost contestată de fani constănțenii, care au apreciat evoluția excelentă a mijlocașului în prima repriză. Armeanul, revenit după o accidentare, nu este încă la nivel optim fizic, astfel că a ieșit după aproape o oră de joc. La final, Gică Hagi a dezvăluit că a intenționat să-l scoată încă de la pauză. 

4. Banca clujenilor a luat foc la reușita Farului, reproșându-i centralului că nu sancționat un fault asupra lui Muhar și nici nu a oprit jocul, deși acesta rămăsese căzut pe gazon. Totuși, Adi Mutu și-a îndreptat nemulțumirea către proprii fundași, certându-i zgomotos că au avut moment în care s-au oprit și au așteptat fluierul arbitrului. Tehnicianul, care nu a stat nicio secundă pe scaun, și-a continuat tirada minute bune, principalii vizați fiind cei doi fundași centrali (Boben și Ajeti). 

5. După finalul partidei, George Găman a fost cel mai căutat om de pe teren. Mai întâi, Constantinescu Budescu a gesticulat câteva zeci de secunde, apoi a fost luat în primire de clujeni, în frunte cu team-managerul Cristi Panin. Subiectul discuției, purtată pe un ton normal, a fost decizia de la reușita constănțenilor. 

Clasamentul din Superliga

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Farul - CFR Cluj 1-1. Gheorghe Hagi: „Am avut ocazii mai mari și mai clare decât ei”

Citește și:

Incredibil: cu cine a semnat fotbalistul care era să provoace falimentul lui Dinamo

Gică Hagi, mesaj frontal după egalul cu CFR: „Să nu uitați un lucru, domnilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  04 Martie 2024, 11:01

Nu inteleg de ce Mutu nu-l foloseste pe Matei Ilie in centrul defensivei, mi se pare ca e mai bun decat Boben, in sensul că are pase filtrante si precise, e mai rapid in decizii.

ionica007
ionica007  •  03 Martie 2024, 12:21

...:) Gaman a fost depasit de meci... Sa prelungesti partida cu 3 minute, dupa ce ai avut numar maxim de schimbari si 2 interventii VAR, sunt de neinteles...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează