FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CHINDIA

Farul Constanța - Chindia Târgoviște 1-2 » Gică Hagi, eșec în doilea amical de miercuri

Farul Constanța și Chindia Târgoviște se întâlnesc într-un meci amical, astăzi, de la ora 18:00, în cantonamentul din Brașov. Partida nu este transmisă la TV, dar poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.
Farul Constanța și Chindia Târgoviște se întâlnesc într-un meci amical, astăzi, de la ora 18:00, în cantonamentul din Brașov. Partida nu este transmisă la TV, dar poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iunie 2021 17:19 / Actualizat miercuri, 30 iunie 2021 20:16

Chindia Târgoviște a câștigat meciul amical disputat împotriva Farului Constanța, scor 2-1. 

Gică Hagi a revenit pe bancă, iar odată cu el obișnuitele zile cu două meciuri amicale. Farul a triumfat în prima partidă de miecuri, 1-0 contra lui CS Mioveni, dar a cedat în fața Chindiei, adversara din play-out-ul precedent. Unicul gol al constănțenilor a fost marcat de atacantul Adrian Petre, din lovitură liberă, în minutul 88. 

Echipa de start a Farului din meciul cu Chindia: Dur-Buzoancă - Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Buta - Grosu, Grameni, Josemi - Mihalcea, Andronache, Pitu 

E greu să își găsească turația. Important este ca Gică să ruleze toți jucătorii. A fost o parte secundă bună, vrem să îi testăm pe toți. 

Avem cei mai mulți jucători la lotul pentru Jocurile Olimpice. Sper să nu ne coste această problemă, am lăsat oameni de bază. E important pentru ei să participe la o competiție atât de mare. Sperăm să aibă un parcurs cât mai lung
- Gică Popescu, președinte Farul

Farul, victorie cu CS Mioveni în primul amical al zilei

Farul a mai disputat un meci amical astăzi, de la ora 11:00, împotriva celor de la CS Mioveni. Formația lui Gică Hagi a învins cu 1-0, datorită reușitei lui Andrei Artean, din minutul 3. 

Echipa Viitorului din meciul cu CS Mioveni: Tordai - Georgescu, Dănuleasa, Larie, De Nooijer - Casap, Mălăele, Artean - Chiţu, Ely Fernandes, Bodişteanu
Au mai jucat: Nicolas Popescu, Grameni, G. Buta, Dussaut, Mladen, Ad. Petre, Malama, Rădăslăvescu, Josemi, Dobrosavlevici, Lazăr, Enes

VIDEO Rezumatul meciului Farul Constanța - CS Mioveni

Citește și alte știri despre Farul Constanța: 

Încă un transfer la Farul: come-back important pentru echipa lui Hagi

VIDEO Farul și Rapid, remiză în amicalul de la Brașov » Cum s-au descurcat elevii lui Hagi și Iosif

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
publicer
publicer  •  01 Iulie 2021, 07:35

Pstre marcheaza zilnoc un hatrick la modela aia a lui. Si cind nu marcheaza e online si face exerctii specfice! 5 contra 1))) as vrea sa dea un hatrick conta cwlor de la Uta sa l vedem pe mister tavalit.

valyomanyd
valyomanyd  •  01 Iulie 2021, 05:59
Postat de persanu pe 30 Iunie 2021, 21:08

Nu inteleg cum Hagi il poate baga pe Petre in teren ... omu a fost fortat si la nationala de tineret. S-a vazut ca la FCSB n-a putut face nimic si nici macar la Arad. ce sa caut la o echipa care ar juca in viteza ? Chiar daca el ar fi om de gura portii . Cateodata Hagi este de neinteles ... dar probabil si ambitia asta naiva la facut sa ajunga atat de sus. Dupa transferurile de anul trecut am zis ca e pe cale sa lase Viitorul . A reusit sa-l propulseze pe Ianis in fotbalul european , si-a atins scopul . Cand spune ca el face pentru Romania sa o creada toti naivii ... el o face pentru bani cum ar face oricine altcineva

Cica l-a bagat sa dea gol, si chiar a dat ! De unde apareti ?

valyomanyd
valyomanyd  •  01 Iulie 2021, 05:57

Mda, Mioveni si Chindia nu sunt importante, de ce sa le dam formulele cu care au evoluat ? "Colosul" Farul merita toata atentia ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează