FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Încă un transfer la Farul: come-back important pentru echipa lui Hagi

Bradley de Nooijer revine la clubul lui Hagi
Bradley de Nooijer revine la clubul lui Hagi

Articol de - Publicat duminica, 27 iunie 2021 08:39 / Actualizat luni, 01 mai 2023 13:04

Olandezul Bradley de Nooijer (23 de ani) revine în România și e parte din campania de achiziții cu care Gică Hagi vrea să transforme Farul într-una dintre forțele campionatului. 

Împrumutat la începutul acestui an în Ucraina, la Vorskla Poltava, de Nooijer a revenit în România, fiind prezentat deja în culorile „marinarilor”.

Bradley de Nooijer a ajuns în cantonament! Fundașul stânga a revenit după împrumutul în Ucraina”, a anunțat clubul Farul pe Facebook. 

Încă un transfer la Farul: come-back important pentru echipa lui Hagi
Bradley de Nooijer

Bradley de Nooijer a venit la Constanța în 2017. Crescut la juniorii lui Sparta Rotterdam, de Nooijer a evoluat în Olanda doar pentru FC Dordrecht, până să fie achiziționat de gruparea patronată de Gică Hagi. În tricoul dobrogenilor, fundașul stânga a cucerit Cupa și Supercupa României, ambele în 2019.

FARUL CONSTANȚA

  • Antrenor: Gică Hagi (nou)
  • VENIRI: Mihai Aioani (Chindia), Adrian Petre (UTA Arad)
  • REVENIRI: Neciu (U Cluj), Perju (Buzău), Leca (Farul), D. Mureșan (Aerostar), Agachi (Farul), M. Dulca (Farul), Dur-Bozoanca (Farul), Tordai (Fehervar), De Nooijer (Vorskla Poltava)
  • PLECĂRI: R. Benzar (Lecce), A. Crăciun (Honved), Jo Santos (liber), Marquinhos (liber), Babunski (liber), Tsoumou (liber), P. Iacob, M. Dulca, Căpușă, Căbuz, Haită, Matiș (toți la Chindia)

Citește și alte știri despre Farul:

Explicațiile „Regelui” » De ce a trimis Hagi 6 jucători la Chindia pentru noua vedetă de la Farul

VIDEO Farul și Rapid, remiză în amicalul de la Brașov » Cum s-au descurcat elevii lui Hagi și Iosif

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
mzm1
mzm1  •  27 Iunie 2021, 18:55

Domnilor de la GSP, chiar nimeni dintre dv. nu vrea sa lamureasca (pentru cititori), cat de cat, lucrurile cu aceasta fuziune nemaipomenita? Cat de normala si, mai ales, cat de legala este aceasta „miscare”? Deci, Viitorul, echipa de Liga 1, fuzioneaza cu Farul, echipa din Liga 2-a, care se trezeste astfel in Liga 1, fara sa promoveze prin lupta sportiva! Mai mult, noua echipa din Liga 1 ia numele celei din Liga a 2-a, Farul, iar Viitorul dispare in ceață! Si, bomboana pe coliva, locul Farului din Liga a 2-a va fi... vandut de catre acesti mari combinatori, demni urmasi ai lui Ostap Bender: Hagi, Marica & comp.! In ce tara din Europa s-a mai petrecut vreodata asa ceva: fuziunea dintre doua echipe din ligi diferite? FRF, ce face si, mai ales, ce zice? Si-a modificat deja regulamentele ca sa poata inghiți acest nou hocus-pocus? Federatia are deja la activ mai multe acte cel putin dubioase, iar acum e pe cale sa nășească ceva si mai original! Ce spun juristii, domnilor de la GSP? Ce notariat va putea legaliza actele constitutive ale noii firme? Dar, poate ca totul este normal si legal, si atunci ne vedem la nuntă. Sau... la tribunal?

kovacsistvan
kovacsistvan  •  27 Iunie 2021, 13:48
Postat de kovacsistvan pe 27 Iunie 2021, 09:23

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  27 Iunie 2021, 13:11

FORZA FARUL

Vezi toate comentariile (5)
Comentează