FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Farul - CSA Steaua, amical de prezentare al dobrogenilor înainte de startul Ligii 1 » Când se joacă și ce preț are un bilet

Gabi Torje, în tricoul Farului la amicalul cu CS Mioveni
Foto: Imago
Gabi Torje, în tricoul Farului la amicalul cu CS Mioveni Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2022 18:25 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 18:45

Farul Constanța a anunțat adversara din ultimul amical al verii înainte de startul Ligii 1, dobrogenii urmând a juca împotriva celor de la CSA Steaua la Ovidiu. 

Farul se pregătește de startul campionatului, prima etapă urmând a fi pe 15 iulie. Trupa lui Gică Hagi și-a anunțat fanii că va disputa un ultim amical înaintea debutului în noul sezon chiar la Ovidiu. 

Hagi, dezlănțuit la ultimul amical al Farului! A intrat pe teren să se certe cu arbitrii: „De ce dai ofsaid dacă n-a fost?!”
VIITORUL
Hagi, dezlănțuit la ultimul amical al Farului! A intrat pe teren să se certe cu arbitrii: „De ce dai ofsaid dacă n-a fost?!”

Adversară va fi CSA Steaua, iar meciul se va disputa pe 8 iulie, de la ora 19:00. Partida va fi una în dobrogenii își vor prezenta lotul cu care vor ataca în noul sezon, iar fanii vor putea să-i vadă în premieră pe nou-veniții Vlad Morar, Gabi Torje, Romario Benzar sau Mihai Popescu în tricoul „marinarilor”. 

Prețul unui bilet va fi de 25 de lei.

Farul, un egal și o victorie în precedentele amicale ale verii

Farul a disputat primul meci amical al verii pe 29 iunie, cu FC Brașov. Echipa lui Gică Hagi s-a impus cu 3-1, prin golurile marcate de Kiki, Cojocaru și Alexi Pitu.

Echipa de start a Farului în meciul cu FC Brașov: Buzbuchi - Mboko, Bîrzu, M. Popescu, Kiki - Banu, Artean, Boboc - Malama, Ad. Petre, R. Ion.

În cel de-al doilea meci, dobrogenii au remizat cu CS Mioveni, scor 0-0, partidă în care Gică Hagi a răbufnit la adresa arbitrilor. 

Antrenorul constănțenilor a fost deranjat de un ofsaid arătat de unul dintre asistenți împotriva echipei sale. Potrivit digisport.ro, Hagi a intrat pe teren pentru a-i certa pe arbitri.

„De ce dai ofsaid dacă n-a fost?! Nu se poate aşa ceva”, ar fi fost unul dintre comentariile „Regelui”.

La finalul partidei amicale, Hagi s-a împăcat cu arbitrii, conform sursei menționate. El și-ar fi motivat nervii prin faptul că vrea să câștige toate meciurile, chiar și pe cele amicale.

Echipa de start a Farului în meciul cu Mioveni: Aioani - Benzar, Mladen, Larie, Borza - Doukoure, Nedelcu, Casap - Mazilu, Moldoveanu, Torje

VIDEO Enes Sipovic, experiență neplăcută în cantonamentul Farului: „Mi-a furat consola Playstation!”

Citește alte știri din Liga 1:

Marian Ivan: „La Dinamo nu mai e timp de văicăreală!” + „Becali nu se va lăsa până când nu va fi campion din nou”
dinamo
Marian Ivan: „La Dinamo nu mai e timp de văicăreală!” + „Becali nu se va lăsa până când nu va fi campion din nou”
Helmut Duckadam, surprins de ultimul transfer încercat de Becali: „Nu știu ce ar putea să joace la FCSB!”
FCSB
Helmut Duckadam, surprins de ultimul transfer încercat de Becali: „Nu știu ce ar putea să joace la FCSB!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
borat.
borat.  •  30 Iunie 2022, 23:18
Postat de danielo pe 30 Iunie 2022, 21:19

E pentru prima dată când vine o fostă câștigătoare de cupa campionilor la Ovidiu. Luptă Steaua!

Să ținem un moment de reculegere pentru inteligența acestui individ care crede că o echipă de fotbal înființată acum 5 ani a câștigat un trofeu european acum 36 de ani =)))))))))))))))))))))))))

Cezarvilcu
Cezarvilcu  •  30 Iunie 2022, 22:00
Postat de 19sevilla86 pe 30 Iunie 2022, 20:48

Gica își confirma opțiunea de a trece și el la coada la cerut pomana de la stat! A renunțat la echipa privata Viitorul s-a asociat cu autoritățile locale din Constanța la Farul pt a avea acces la banul public și acum are meci cu o creație jalnica, un produs 2017, nociv, al ultimei cazarmi sportive bolsevice din UE, un exemplu oribil de sport militarizat stalinist, mare consumator de fonduri publice, adică noua pasiune a rejelui din ovidiu!

Frate,am mai văzut oameni de ***,dar tu ii întreci pe toți ! Forța Steaua și dezafiliere fcfcsb !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danielo
danielo  •  30 Iunie 2022, 21:19

E pentru prima dată când vine o fostă câștigătoare de cupa campionilor la Ovidiu. Luptă Steaua!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează