FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Helmut Duckadam, surprins de ultimul transfer încercat de Becali: „Nu știu ce ar putea să joace la FCSB!”

Helmut Duckadam
Helmut Duckadam

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2022 17:38 / Actualizat joi, 30 iunie 2022 17:56

Helmut Duckadam (63 de ani), fostul mare portar al Stelei, a comentat interesul celor de la FCSB de a-l transfera pe Dorin Rotariu (26) de la Ludogoreț.

După ce l-a împrumutat pe Valentin Gheorghe la Umraniyespor, nou-promovată în prima ligă a Turciei, iar Andrei Cordea poate pleca la Legia Varșovia, FCSB a demarat căutările rapid spre un jucător de bandă dreaptă.

Reacția lui Mihai Stoica, după ce a aflat cu cât vrea statul să impoziteze câștigurile din pariuri: „Nu mai joacă nimeni! Aș propune altă măsură”
INIȚIATIVĂ
Reacția lui Mihai Stoica, după ce a aflat cu cât vrea statul să impoziteze câștigurile din pariuri: „Nu mai joacă nimeni! Aș propune altă măsură”

Vicecampioana s-a orientat către Dorin Rotariu, fost dinamovist, pe care l-a dorit și anii trecuți. Clubul lui Gigi Becali a demarat negocierile pentru a obține împrumutul fotbalistului. Vestea l-a uimit pe Helmut Duckadam, care nu-l vede pe fostul dinamovist capabil să se impună în echipa de start.

„Nu mai știu exact ce se întâmplă cu Rotariu. Nu știu ce ar putea să joace la FCSB, sunt cam ocupate posturile acolo. Mă mir. Am înțeles că a fost o propunere cu ani în urmă să vină la FCSB și a refuzat-o sau ceva de genul ăsta. Mi se pare surprinzător, chiar nu știu dacă s-ar plia pe ce are FCSB la ora actuală”, a declarat Helmut Duckadam la Pro Arena.

Dorin Rotariu, dorit de FCSB

Pentru a-l aduce pe Dorin Rotariu la FCSB, Gigi Becali ar trebui să negocieze cu unul dintre cei mai mari rivali ai formației bucureștene, Cosmin Moți.

„Mai are încă 2 ani de contract cu Ludogoreţ, dacă vom primi oferta pentru el suntem deschişi la discuţii. Aşteptăm să se întoarcă la pregatire şi după aceea vom vedea ce decizie va lua şi antrenorul”, a spus Cosmin Moți, potrivit Antena Sport.

Rotariu, jucător cu 10 meciuri în naționala României, aparține de Ludogorets, dar a fost împrumutat în prima parte a anului la Atromitos, în Grecia.

Dorin Rotariu are o cotă de piață de 500.000 de euro în prezent, o prăbușire uriașă față de evaluarea din 2017, de 2,5 milioane de euro. Între 2012 și 2017 a evoluat la Dinamo, echipă care l-a vândut la Club Brugge pentru 2,2 milioane de euro în 2017.

VIDEO FCSB, victorie zdrobitoare în primul amical al verii

Citește alte știri din Liga 1:

A plecat de la CFR și a semnat în Liga 1! În 2019, refuza transferul la FCSB
MERCATO
A plecat de la CFR și a semnat în Liga 1! În 2019, refuza transferul la FCSB
Opinie categorică la GSP Live: „Tavi Popescu nu valorează nici cât Mitriță!”
GSP LIVE
Opinie categorică la GSP Live: „Tavi Popescu nu valorează nici cât Mitriță!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Mariemil
Mariemil  •  30 Iunie 2022, 20:31

Cine este acest ROTARIU un dinamovist praf nu face nimic la STEAUA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează