FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA 1-0

Hagi, după victoria cu CSU Craiova: „E singurul meu semn de întrebare” » Pe cine a remarcat: „A făcut un meci mare!”

Farul a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în runda #15 din Liga 1. Gică Hagi (56 de ani), antrenorul dobrogenilor, a tras concluziile la finalul partidei de la Ovidiu.
Farul a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în runda #15 din Liga 1. Gică Hagi (56 de ani), antrenorul dobrogenilor, a tras concluziile la finalul partidei de la Ovidiu.

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 18:00 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 18:10

Farul a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în runda #15 din Liga 1. Gică Hagi (56 de ani), antrenorul dobrogenilor, a tras concluziile la finalul partidei de la Ovidiu.

„Am pregătit bine meciul. Știam că ei erau foarte periculoși pe flancuri, i-am blocat. Am adus prospețime de pe bancă, aveam nevoie de asta. Eu am fost inspirat, iar jucătorii au muncit pe teren. Am avut și șansă, Aioani a făcut un meci mare. E un portar cu talent nativ, greșește și el, dar mi-a plăcut, sper să o țină tot așa.

În prima repriză ei ne-au presat, voiau să marcheze cât mai repede, noi am jucat acum două zile și jumătate. Încă nu suntem constanți. E singurul meu semn de întrebare. Dar probabil face parte din procesul de creștere, de dezvoltare. 

Avem un brand în spate acum, responsabilitatea e mare, reprezentăm un oraș, o regiune”, a declarat Hagi la Look Sport+.

„Regele” > Reghe » Farul o învinge pe CSU Craiova și oprește seria fantastică a oltenilor

CSU Craiova a ratat prima ocazie a întâlnirii în minutul 12, când Markovic a reluat cu capul peste din câțiva metri. Tot oaspeții au fost mai periculoși, dar centrarea periculoasă trimisă de Andrei Ivan nu a avut niciun destinatar (36). 

Trupa lui Reghecampf putea intra în avantaj la pauză, doar că Aioani l-a blocat perfect pe Markovic, scăpat din marcajul lui Ghiță (44). 

Partea secundă a aparținut gazdelor. Alexi Pitu era aproape să-l surprindă pe Pigliacelli cu o centrare șutată (54), în vreme ce George Ganea și Jefte Betancor au fost blocați în ultimul moment de apărătorii oltenilor, chiar înainte să finalizeze. 

Până la urmă, dominarea Farului a fost fructificată de Adrian Petre, abia introdus pe teren (77). La locul potrivit, atacantul reinventat de Hagi a primit excelent în fața porții de la Ely Fernandes și nu a iertat!

5 goluriare Ad. Petre la Farul. A început numai două meciuri ca titular

Apoi, CS Universitatea Craiova a alergat după egalare. Cel mai aproape de gol a fost în minutul 90: din apropiere, Andrei Ivan, golgeterul alb-albaștrilor, l-a luat la țintă pe Aioani.

Farul învinge și oprește astfel seria CS Universității de 5 succese la rând în Liga 1 (7 în toate competițiile).

Clasamentul actualizat din Liga 1

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

Probleme mari cu banii în Liga 1: „Nici FRF nu ne ajută! Suntem măcinați”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
piet
piet  •  08 Noiembrie 2021, 09:38

După amicalul cu fcsb, echipa din Ovidiu s-a mișcat surprinzător de bine. Viitorul însă nu este Farul. Degeaba au vopsit gardul cei din câmp.

3545985582103018
Daianu Adrian  •  07 Noiembrie 2021, 21:32

Tie nu it pare rau de numele tau... Pai ce ai jucat acm doua zile??? OK astia trb sa te bata si asa... Dar in meciul cu fcsb ai facut figuratie.. SA iti fie rusine..

sdaniel1972
sdaniel1972  •  07 Noiembrie 2021, 19:55

Blatisti patroni & cumnat tradator= farul. Campionat cistigat cu ajutorul fraierilor de serviciu. Rusine!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează