FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA 1-0

A învins CSU Craiova, iar acum se gândește la meciurile naționalei: „Va fi o «dublă» dificilă, dar trebuie să câștigăm ambele mecuri”

Marian Aioani
Foto: Imago
Marian Aioani Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 noiembrie 2021 18:35 / Actualizat duminica, 07 noiembrie 2021 19:32

Farul a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în runda #15 din Liga 1. Marian Aioani (22 de ani), portarul dobrogenilor, a comentat victoria echipei sale în fața oltenilor și spune că din acest moment gândul său este numai la echipa națională.

„Noi am încercat să ne facem treaba cât mai bine și să câștigăm. Repriza a doua a fost mult mai bună, am ieșit mai montați, am și reușit să marcăm. Pe noi nu ne interesează ce fac ei, ci ce facem noi. 

Echipa este în creștere, am avut meciuri foarte bune, dar n-am reușit să fructificăm ocaziile în meciurile trecute. Mă bucur că sunt la națională și să luăm 6 puncte să ne calificăm. Va fi o dublă dificilă, dar trebuie să câștigăm ambele mecuri”, a spus Marian Aioani după partidă.

Lăudat și de Gică Hagi

La finalul partidei, portarul Farului a fost remarcat și de antrenorul Gică Hagi pentru prestația bună din meciul cu CSU Craiova.

„Am avut și șansă, Aioani a făcut un meci mare. E un portar cu talent nativ, greșește și el, dar mi-a plăcut, sper să o țină tot așa”, a spus Hagi la Look Sport +.

„Regele” > Reghe » Farul o învinge pe CSU Craiova și oprește seria fantastică a oltenilor

CSU Craiova a ratat prima ocazie a întâlnirii în minutul 12, când Markovic a reluat cu capul peste din câțiva metri. Tot oaspeții au fost mai periculoși, dar centrarea periculoasă trimisă de Andrei Ivan nu a avut niciun destinatar (36). 

Trupa lui Reghecampf putea intra în avantaj la pauză, doar că Aioani l-a blocat perfect pe Markovic, scăpat din marcajul lui Ghiță (44). 

Partea secundă a aparținut gazdelor. Alexi Pitu era aproape să-l surprindă pe Pigliacelli cu o centrare șutată (54), în vreme ce George Ganea și Jefte Betancor au fost blocați în ultimul moment de apărătorii oltenilor, chiar înainte să finalizeze. 

Până la urmă, dominarea Farului a fost fructificată de Adrian Petre, abia introdus pe teren (77). La locul potrivit, atacantul reinventat de Hagi a primit excelent în fața porții de la Ely Fernandes și nu a iertat!

5 goluriare Ad. Petre la Farul. A început numai două meciuri ca titular

Apoi, CS Universitatea Craiova a alergat după egalare. Cel mai aproape de gol a fost în minutul 90: din apropiere, Andrei Ivan, golgeterul alb-albaștrilor, l-a luat la țintă pe Aioani.

Farul învinge și oprește astfel seria CS Universității de 5 succese la rând în Liga 1 (7 în toate competițiile).

Clasamentul actualizat din Liga 1

EXCLUSIV Mircea Rednic a rezolvat și marea problemă de la Dinamo! Fundașul dreapta a trecut vizita medicală și semnează luni

Probleme mari cu banii în Liga 1: „Nici FRF nu ne ajută! Suntem măcinați”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează