FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - DINAMO 3-0

Gică Popescu explică cum l-a adus Farul pe eroul meciului cu Dinamo + Ciprian Marica: „Scorul putea lua proporții considerabile”

Jefte Betancor (stânga), în Rapid - Farul // foto: Imago +13   FOTO
Jefte Betancor (stânga), în Rapid - Farul // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 07:35 / Actualizat sambata, 21 august 2021 07:49

Gică Popescu (53 de ani), președintele de la Farul, și Ciprian Marica (35), acționar, au comentat victoria categorică cu Dinamo, scor 3-0. 

Toate detaliile despre Farul - Dinamo, AICI!

„Meciurile cu Dinamo sunt mereu frumoase, cu multe goluri. Am făcut un meci bun, am creat foarte multe ocazii, am marcat golurile acelea spectaculoase cu Betancor în mare formă, dar trebuie să recunoaștem că am întâlnit o echipă a lui Dinamo cu mulți jucători tineri, o echipă în reconstrucție, care nu-și găsește ritmul. 

Dar o victorie este o victorie, nu scade cu nimic meritul băieților noștri. Cel mai mult mă bucură că în 5 etape am luat un singur gol. Am suferit foarte mult campionatul trecut, luam foarte ușor goluri. Anul acesta suntem mult mai solizi în apărare”, a spus Gică Popescu.

Gică Popescu, despre cum a ajuns Jefte Betancor la Farul

Ulterior, „Baciul” a discutat despre atacantul spaniol Jefte Betancor, autorul unei „duble” în meciul cu Dinamo. De menționat că Betancor a fost adus în această vară, de la FC Voluntari.

„Când am luat hotărârea să-l aducem pe Jefte, am făcut anumite sacrificii financiare pe care până acum nu le-am făcut. Am hotărât împreună cu Gică, am analizat foarte mult această posibilitate, ne plăcea enorm jucătorul, dar puterea noastră financiară nu este la nivelul altor cluburi. 

Așa că a trebuit să facem eforturi financiare importante, iar acum ne bucurăm că am făcut asta”, a spus Popescu, care a analizat și golul lui Jefte din propria jumătate de teren: „M-am rugat să intre în poartă, când era mingea în aer. A intrat și prin concursul portarului, care a alunecat, dar a fost o execuție extraordinară”.

Avem o galerie cred că dintre cele mai frumoase din Liga 1. Și astăzi au fost alături de noi, au încurajat băieții, eu cred că rezultatele pe care le-am obținut în meciurile de acasă sunt și meritul lor.

- Gică Popescu, președinte Farul 

Ce a declarat Ciprian Marica, acționar la Farul

Un joc consistent al echipei noastre, în care ne-am creat multe alte ocazii de a marca. Scorul putea lua proporții considerabile, suntem bucuroși, dar conștienți că am întâlnit o echipă a lui Dinamo într-o situație grea. Nu pot decât să felicit echipa, antrenorul, staff-ul tehnic și pe toți care muncesc zi de zi acolo, lucrul ăsta se vede.

Îmi pare rău pentru Dinamo, se vede că nu se fac lucrurile așa cum trebuie. E grea situația, e greu pentru jucători să reziste, nu pot decât să le țin pumnii, să le urez baftă.

Golul lui Betancor (al doilea, n.r.) a fost un gol fantastic. L-a văzut pe Eșanu ieșit, a avut șansă, pentru că portarul a alunecat în momentul în care trebuia să prindă mingea. O reușită fantastică pentru el și pentru noi.

Gigi Becali își făcea singur această treabă, era cel care se ocupa îndeaproape de schimbări, așa că Edi Iordănescu este o mutare importantă pentru FCSB și o surpriză. Nu ne așteptam, după atâția ani ne obișnuisem.

- Ciprian Marica, acționar Farul

Farul - Dinamo 3-0. „Câinii”, năuciți la Ovidiu

Farul a făcut cel mai bun meci al sezonului în fața „câinilor”. Spaniolul Jefte Betancor a dovedit din nou că este un transfer reușit. A deschis scorul în minutul 12, cu un șut plasat din interiorul careului.

Imediat după pauză, Jefte s-a înscris în cursa pentru reușita sezonului. A punctat cu o lovitură din propria jumătate. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 57, de George Ganea, în ciuda ocaziilor imense ratate de constănțeni.

Farul se instalează confortabil pe loc de play-off în Liga 1. Este pe 4, cu 11 puncte obținute în 6 runde. Are o apărare de invidiat, un singur gol încasat. De cealaltă parte, Dinamo rămâne cu 6 puncte, obținute împotriva celor două formații din Ilfov, Voluntari și Clinceni.

Clasament Liga 1: Farul, pe loc de play-off

Citește mai multe știri despre Farul - Dinamo:

Gafă majoră de arbitraj! Faza care putea schimba soarta meciului Farul - Dinamo

Dinamoviștii au fost chemați la galerie, după meci » Ce a urmat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  21 August 2021, 22:47

Chiar ca putea! Farul in 10 oameni si-ar fi luat bataie. Multumiti-i fluierasului

elgabri
elgabri  •  21 August 2021, 12:58

*** ies in fata doi fripturisti atrasi de banii altora !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tororosso
tororosso  •  21 August 2021, 09:32

Soldaţii luptă şi generalii se laudă. Popică ! Și gândacii zboară şi se laudă că sunt păsări așa și mătăluță cu eroii tăi . Abureala cum că sau făcut eforturi uriașe la transferul acestuia .Spaniolul era liber de contract și a semnat pe 10.000 de euro lunar plus bonus de instalare . V-ați îndrăgostit de Pinocchio ? Când în luptă ai un adversar mai slab și învingi , lauda este de prisos nenică de la malul mării .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează