FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - VOLUNTARI 2-1

video Detaliul care vrea Hagi să fie remarcat după revenirea cu Voluntari: „Nu ziceți niciunul nimic?!” + „Nu avem niciun leu de achiziții. Să nu uitați!”

Gică Hagi, antrenor Farul
Gică Hagi, antrenor Farul

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 22:10 / Actualizat luni, 22 august 2022 23:06

Farul - Voluntari 2-1, într-un meci din etapa #6 din Superliga. Gică Hagi a vorbit despre revenirea din repriza secundă a echipei sale, care a trecut pe primul loc în Superliga la finalul acestei etape.

Hagi și-a lăudat jucătorii pentru victorie și a scos în evidență tinerețea celor introduși în partea a doua. Sebastian Borza (17 ani) a intrat în locul lui Tudor Băluță, iar Dan Sîrbu (19 ani) în locul lui Nedelcu. 

Conflict Hagi - Nedelcu la schimbare: „Inadmisibil! Nerecunoștință totală”
FARUL - VOLUNTARI 2-1
Conflict Hagi - Nedelcu la schimbare: „Inadmisibil! Nerecunoștință totală”

Declarațiile lui Gică Hagi, după Farul - Voluntari 2-1

„Avem o echipă talentată, meritul e al jucătorilor. Au făcut o a doua repriză foarte bună. Nu contează cum începi, ci cum termini. E o victorie de moral, frumoasă. Important e că am revenit, am luat 3 puncte și suntem pe primul loc. 

Asta ne-am dorit, n-ați văzut ce am schimbat la pauză? Jucători din 2003, din 2005. Nu ziceți niciunul nimic?! (n.r. către jurnaliști) Avem cea mai bună academie, vindem jucători, aducem alții. Muncim!”, a spus Hagi la Orange Sport.

VIDEO Alibec, gol spectaculos cu Voluntari!

Gică Hagi: „Trebuie să luăm jucători care nu sunt în formă”

Hagi a vorbit și despre strategia de transferuri a Farului din această vară.

„Clubul nostru nu are bani. Să nu uitați! Dacă am avea bani, am fi departe. Nu avem niciun leu de achiziții. E fundamental, din punct de vedere economic. Trebuie să luăm jucători care nu sunt în formă. Eu decid, eu iau decizii, nu e nevoia lor de a veni. Dacă cred că trebuie și că e bine pentru noi, îi iau. 

E o provocare cu acești jucători care au arătat că sunt cei mai buni, ai fost, au în sânge acest lucru. Trebuie să-i pregătesc bine și tactic”, a mai spus Hagi, conform sursei menționate.

VIDEO Matricardi a deschis scorul după gafa lui Aioani

Citește și alte știri din Liga 1:

Bergodi, după scandările xenofobe de la U Cluj - Sepsi: „I-am spus secundului meu că meciul ăsta nu se termină pe teren”

Alex Chipciu nu își poate explica înfrângerea lui U Cluj cu Sepsi: „Poate ar trebui să stăm pe linia porții și să ne rugăm” + „Cred că suntem blestemați”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (16)
tivireli
tivireli  •  23 August 2022, 13:42
Postat de YATO pe 23 August 2022, 00:07

Hagi este Hagi ,degeaba il tot blamati. Este singurul care a ridicat o academie. Restul sant povesti.

Nu a scos niciun produs de valoare, numai de duzina. Am urmarit euro 19, ai lui se la mijloc, mai ales Sarbu, catastrofe, si cu vina la golurile primite. Niste cizme de jucatori

FCUCraiova
FCUCraiova  •  23 August 2022, 12:10

Nas rosu zi-ne ce ai vandut , la ce echipe joaca , ai dat doar tepe peste tepe, tot ce ai vandut s-au intors cu coada intre picioare, mai bine taci

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  23 August 2022, 11:31

Ba da zicem ,Lasa- ne de atâtea favoruri care ne faci nu mulțumim păstrează- le pt Gigi ,finul ,nasul numai voi știți !?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează