FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - VOLUNTARI 2-1

video Ciobotariu, după ce a fost întors de Farul: „Sunt supărat! Obiectivul nostru e evitarea retrogradării”

Ciobotariu, după ce a fost întors de Farul: „Sunt supărat! Obiectivul nostru e evitarea retrogradării”
Ciobotariu, după ce a fost întors de Farul: „Sunt supărat! Obiectivul nostru e evitarea retrogradării”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2022 22:30 / Actualizat marti, 23 august 2022 01:33

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari, a comentat înfrângerea echipei sale pe terenul Farului, 2-1, după ce a condus cu 1-0 la pauză.

„O seară tristă pentru noi, am avut o repriză foarte bună, posesie, adversarul ne-a creat mari probleme. În a doua repriză am intrat... nu neapărat relaxați, dar am primit acel gol, dintr-un șut al lui Alibec. Când ai un jucător de calitate ca el...

Conflict Hagi - Nedelcu la schimbare: „Inadmisibil! Nerecunoștință totală”
FARUL - VOLUNTARI 2-1
Conflict Hagi - Nedelcu la schimbare: „Inadmisibil! Nerecunoștință totală”

E vina noastră că am pierdut o minge la 70 de metri, n-am ieșit în blocaj, un șut de la 35 de metri... de excepție.

Sunt supărat. La 2-1 ne-am creat situații de a marca, dar nu am reușit. De la Farul e greu să pleci cu puncte dacă nu fructifici ce ai”, a spus Ciobotariu la Orange Sport.

Obiectivul nostru e evitarea retrogradării. Ne-am dori să repetăm sezonul trecut, dar am pierdut jucători, trebuie să mai facem 2-3 transferuri.

Am un grup matur, jucători cu experiență, dar am nevoie de concurență pe posturi și de întărirea lotului. Ne-am uitat după anumiți jucători, trebuie să luăm o decizie și să-i aducem

Liviu Ciobotariu, antrenor Voluntari

VIDEO Matricardi deschide scorul, după gafa lui Aioani

VIDEO Denis Alibec, după primul gol de la revenirea în Liga 1: „Am cea mai mare încredere în domnul Hagi” + Lăudat de un fost mare atacant

Denis Alibec, atacantul constănțenilor, a vorbit după primul gol de la revenirea în Liga1. 

Internaționalul român ar fi putut să marcheze chiar mai multe goluri. În minutul 48, a șutat din marginea careului, însă mingea lovit bara. Portarul Mihai Popa rămăsese țintuit pe mijlocul porții. În minutul 82, Alibec a scăpat singur cu portarul, a șutat pe centrul porții și Popa a respins cu piciorul.

„Sunt foarte obosit. Am mai mult de 6 luni de când nu am mai jucat 90 de min. Sperăm să facem un grup unit și să umplem stadionul, pentru că jucăm fotbal. În prima repriză ei au fost mai buni, în a doua noi. Nu ne așteptam să fie așa agresivi. 

A doua repriză, cum am schimbat sistemul, eu cred că meritam să dăm mai multe goluri. Sunt acasă și e normal să dau totul aici. Aici m-am apucat de fotbal. Era și familia în tribună, dar și pentru domnul Hagi. Am cea mai mare încredere în el. E doar primul gol, nu am realizat nimic încă, chiar dacă am făcut o partidă foarte bună”, a spus Denis Alibec, la Orange Sport.

E meciul lui Alibec, putea să mai marcheze cel puțin un gol. Ce înseamnă să marchezi și să ai un elan. El s-a luptat și în prima repriză. Vorbeam de Alibec că e nepregătit, dar el a alergat fantastic

- Gabi Balint, fost atacant

Citește și alte știri din Liga 1:

Bergodi, după scandările xenofobe de la U Cluj - Sepsi: „I-am spus secundului meu că meciul ăsta nu se termină pe teren”

Alex Chipciu nu își poate explica înfrângerea lui U Cluj cu Sepsi: „Poate ar trebui să stăm pe linia porții și să ne rugăm” + „Cred că suntem blestemați”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
AlessandroNesta
AlessandroNesta  •  23 August 2022, 01:30

Atatia bani publici tocati ca sa evitati retrogradarea? De ce?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 August 2022, 23:33

Ciobi l ai transferat pe nicolas Popescu ...de ce il tii in tribuna ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează