FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

NOTE GSP Trei vedete au luat nota 5! Performerii și cei mai slabi oameni din Farul - FCSB 0-1

Farul - FCSB 0-1 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +26   FOTO
Farul - FCSB 0-1 / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 06:52 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 08:07

FCSB a învins-o pe Farul, scor 1-0, într-o restanță din etapa #13. Economicoasă, cu puține idei ofensive, FCSB a adunat încă un succes în Liga 1, ajungând la șapte victorii consecutive în campionat. Într-un meci în care echipa lui Edi Iordănescu a tras o singură dată pe poartă, roș-albaștrii s-au impus la limită, după autogolul lui Grameni din primele minute.

FCSB câștigă meci după meci în Liga 1 fără ca vedetele să sclipească în mod deosebit. Așa s-a întâmplat și joi seara, în restanța cu Farul de la Ovidiu. Răsplătiți de Edi Iordănescu cu titularizarea pentru modul în care au intrat pe teren cu FC Argeș (2-1), Octavian Popescu și Valentin Gheorghe au avut evoluții șterse contra dobrogenilor. 

Fără prea multe realizări în ofensivă, cei doi au primit nota 5 din partea Gazetei, aceeași încasată și de Claudiu Keșeru. 

Performerii roș-albaștrilor au fost oamenii din linia mediană. Căpitanul Tănase, Oaidă și Olaru au adus siguranță, fiind răsplătiți cu nota 7 din partea reporterilor GSP. Tot 7 au primit și Iulian Cristea și Vinicius, liderii din defensiva bucureștenilor.

Trei vedete au luat nota 5! Performerii și cei mai slabi oameni din Farul - FCSB 0-1

Aurelian Chițu, cel mai slab de pe teren

Din tabăra „marinarilor”, jucătorul cu cea mai mică notă a fost Aurelian Chițu. Atacantul titularizat de Hagi a dezamăgit crunt, fiind schimbat la pauză cu George Ganea. Nici golgeterul Betancor n-a prins o zi prea inspirată, acesta primind nota 5 din partea Gazetei. 

Aioani, Artean, Larie, Ghiță și Ciobanu au fost cei mai buni jucători ai constănțenilor, aceștia primind nota 6.

A fost o dominare din partea Farului în repriza a doua, dar nu a pus în pericol poarta FCSB-ului. Au fost 31 de jucători în teren azi. Spune-mi unul de remarcat! Nu există!

Un meci foarte slab! Nu s-a ridicat nimeni la un nivel bun. Îmi pare rău, așteptam mult de la meciul ăsta. Nu știu ce aș putea să mai spun. Sunt și scuze, FCSB vine după COVID, Farul are jucători fără experiență. 

- Gabi Balint, la Digi Sport

FOTO Cele mai tari cadre din partida Farul Constanța - FCSB 0-1

+22 FOTO

VIDEO Gică Popescu, după Farul - FCSB 0-1: „Nu meritam să pierdem!”

Citește și alte știri despre meciul Farul - FCSB 0-1

Iordănescu, vrăjit de o rezervă: „Geniu!” » A dezvăluit jucătorul supărat pentru neconvocare

Farul și FCSB, puse la zid în direct: „Zi-mi un jucător de remarcat! Foarte slab meciul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
piet
piet  •  05 Noiembrie 2021, 17:14

Am o întrebare pentru primăria orașului Constanța? Pentru rușinea asta va-ți asociat cu viitorul? Pentru asta trebuie să avem un nou stadion?Unde este etica, moralitatea,profesionalismul?Farul este o bătaie de joc la adresa sportului,fair playului, onestității!Cum explică domnul antrenor prestația elevilor săi?Starea de non combat, și chiar și triunghiul Becali-Grameni-Hagi!

1226306600716606
Functionarul Functionar  •  05 Noiembrie 2021, 10:33

Nu cred ca este vorba despre vreun blat aici. Pur si simplu aceasta-i valoarea de moment a celor doua echipe. Vedeti marile "realizari" ale echipelor romanesti in competitiile europene/internationale si va veti da seama si singuri de valoarea foarte scazuta a campionatului nostru si implicit, a echipelor care evolueaza in el. Mai este mult de munca pana departe ... din pacate noi am cam ramas in urma, rau de tot !

367678170245994
Gabriel Miulescu  •  05 Noiembrie 2021, 10:18

Blaturile intre Hagi si Becali nu mai surprind pe nimeni! Pacat de cariera de fotbalis a lui Hagi, cu arajametele astea se face de ras.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează