FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

De ce se teme MM Stoica pe terenul Farului: „Ar fi o tragedie pentru noi!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, și-a exprimat îngrijorarea în privința lui Florin Tănase (27 de ani, mijlocaș ofensiv) și Octavian Popescu (19, extremă stânga). Ambii sunt la un „galben” de suspendare.
Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, și-a exprimat îngrijorarea în privința lui Florin Tănase (27 de ani, mijlocaș ofensiv) și Octavian Popescu (19, extremă stânga). Ambii sunt la un „galben” de suspendare.

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 aprilie 2022 17:50 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 18:56

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, și-a exprimat îngrijorarea înaintea meciului cu Farul în privința lui Florin Tănase (27 de ani, mijlocaș ofensiv) și Octavian Popescu (19, extremă stânga). Ambii sunt la un „galben” distanță de suspendare.

FCSB întâlnește luni, la Ovidiu, Farul, de la ora 21:00, în etapa #6 din play-off. Tănase și Tavi Popescu au încasat deja 3 cartonașe galbene în play-off, iar MM se teme ca aceștia să nu primească încă un cartonaș și să devină astfel indisponibili pentru următorul meci. Runda viitoare, FCSB primește vizita Argeșului.

Petrescu a cerut, Varga s-a împrumutat, înaintea derby-ului cu FCSB. Jucătorii au primit 1.000.000 de euro!
CFR CLUJ
Petrescu a cerut, Varga s-a împrumutat, înaintea derby-ului cu FCSB. Jucătorii au primit 1.000.000 de euro!

Farul - FCSB. Mihai Stoica: „Ar fi o tragedie să lipsească Tavi Popescu și Tănase la același meci!”

„Octavian și Tănase au trei cartonașe galbene. Octavian, Tănase și Olaru sunt jucătorii de atac cei mai importanți în acest moment de la noi, ei pot face diferența. Ar fi o tragedie să nu joace amândoi, Tavi și Tănase, în același meci!”, a declarat MM la Orange Sport.

Olaru și Vinicius, apți pentru Farul - FCSB

Darius Olaru e apt de joc pentru întâlnirea cu Farul, după ce a fost accidentat de Susic în prima repriză a meciului cu CFR Cluj (1-0) de runda precedentă. 

Interul roș-albaștrilor a suferit o contuzie puternică (detalii, AICI!), a fost transportat la spital, însă, cel mai probabil, va evolua din primul minut contra Farului. Absent din cauza unei accidentări contra CFR-ului, Paulo Vinicius (37 de ani, stoper) s-a pus și el pe picioare.

Vinicius va fi apt de joc cu Farul. Dacă va juca, nu ştiu. Și Olaru va fi apt, a reluat antrenamentele joi
Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO. Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern de la GSP: „Dați-mi un motiv pentru care FCSB nu ar trebui lăsată în Ghencea!”

Mai multe știri despre FCSB:

Miză colosală în lupta CFR Cluj - FCSB: parcurs mai accesibil în preliminariile UCL » Care ar putea fi adversarele celor două + toate scenariile

Mihai Stoica face anunțul așteptat de toți fanii celor de la FCSB: „Nu mai există niciun motiv să ne interzică!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
regalfaraegal
regalfaraegal  •  23 Aprilie 2022, 10:14

sa-i spuna careva lui stoica ca mai bine lipsesc jucatorii astia acum cu arges decat cu csu sau kfr. sansele ca jucatorii astia sa nu ia galben in urmatoarele 2 meciuri sunt mici,asa ca ai bine le iau cu farul si nu joaca cu arges,decat sa le ia cu arges si sa nu joace cu clona csu.

regalfaraegal
regalfaraegal  •  23 Aprilie 2022, 10:13
Postat de nasty1 pe 22 Aprilie 2022, 19:07

Ce sa spun, *** se teme de meciul cu unul dintre sateliti! :))) Probabil are emotii la fel de mari ca la Corendon Cup. :D

really? deci argesul care este oficial satelitul kfr-ului si si-a dat viata cu Steaua din liga 1 si i-a mai si batut este satelitul nostru? prost esti bah.

dresko321
dresko321  •  23 Aprilie 2022, 10:10

au ajuns forinții în redacție

Vezi toate comentariile (9)
Comentează