FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 3-2

NOTE GSP 4 jucători de la Farul, cei mai buni în meciul care a adus titlul » Cine de la FCSB a avut o seară de coșmar

Articol de - Publicat luni, 22 mai 2023 08:15 / Actualizat luni, 22 mai 2023 09:12

Farul e noua campioană din Liga 1. S-a impus în derby-ul cu FCSB, scor 3-2, după 0-2, și a câștigat titlul cu o etapă înaintea finalului play-off-ului.

După un început extrem de slab, în care FCSB a punctat de două ori, trupa lui Gică Hagi a reușit să echilibreze jocul. Farul a redus din diferență în minutul 42, prin Mateus, iar după pauză a dominat jocul, reușind să mai înscrie de două ori, prin Tudor Băluță (58) și Louis Munteanu (86).

Explicații pentru revenirea de senzație a Farului: „Acolo s-a schimbat cursul jocului”
Farul - FCSB 3-2
Explicații pentru revenirea de senzație a Farului: „Acolo s-a schimbat cursul jocului”

4 jucători de la Farul au ieșit în evidență cu FCSB

Cei trei marcatori ai Farului au fost printre cei mai buni de pe teren. Au primit nota 8, cea mai mare a meciului, la fel ca Enes Sali, care a intrat în repriza a doua și a creat pericol în mod constant la poarta FCSB.

La polul opus s-au aflat mijlocașii Nedelcu și Grameni și Adrian Mazilu. Cei trei au fost schimbați în repriza a doua și au luat cea mai mică notă din trupa constănțenilor, 5.

9a primit Gică Hagi, managerul tehnic al Farului

Ștefan Târnovanu și Octavian Popescu, seară de coșmar

De partea cealaltă, Florinel Coman a fost cel mai bun jucător, fiind notat cu 8. O prestație bună au avut și Adrian Șut și Andrea Compagno, marcatorii roș-albaștrilor, care au luat 7.

Cei mai slabi jucători de pe teren au fost Ștefan Târnovanu și Octavian Popescu. Portarul a greșit la golul de 1-2, în timp ce Popescu nu a ieșit deloc în evidență, fiind schimbat la pauză. Ambii au primit nota 4.

5a luat Elias Charalambous, antrenorul FCSB

Notele GSP după Farul - FCSB 

4 jucători de la Farul, cei mai buni în meciul care a adus titlul » Cine de la FCSB a avut o seară de coșmar

VIDEO Gheorghe Hagi e campionul României: „Toată Constanța e fericită! Așteptăm acest moment de când ne-am născut”

Citește și: 

DJ Hagi in the club » Imagini senzaționale din noaptea petrecerii campionilor: Denis Alibec, one-man show

Gică Hagi, anunț triumfal în conferință: „Se naște ceva de nivel mare! A fost o duminică perfectă” + „Ilie, na, că tot ca mine am făcut-o!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
rumunek
rumunek  •  22 Mai 2023, 15:01

Schimbările de la pauză, ca de obicei, au bulversat tot. Ce e totuși interesant de aflat, cine a avut ideea ca Popescu și Coman să schimbe părțile. Exact atunci, cu Coman in dreapta, s-a luat golul 1, după o centrare de pe acea parte. Coincidență? Poate. Dar Hagi tot în acea parte a forțat, cu Sali, cu toate că intrase Cordea, care ar fi trebuit să ajute mai mult pe faza de apărare. Apoi, știind că Florinel nu duce mai mult de 70 de minute intens, pe cine aveai de rezervă acolo, pe Pantea? E imposibil să bați fără o strategie, fără plan de rezervă și din telecomandă. Și Farul a avut mâini moarte, dar a știut să le ascundă sau să le schimbe. Ei au luat un gol pe valoarea lui Artean, dar au dat 2 pe valoarea lui Dawa. Rămâne totuși impresia că, dacă nu se lua acel prim gol înaintea pauzei, pe o greșeală repetată de portar, nu se mai ajungea la acest deznodământ. Sau poate avea Gigi iar vreo idee genială, cum a avut de nenumărate ori, mai ales in pauze.

magic4ever
magic4ever  •  22 Mai 2023, 14:33

"Perla" Popescu ca de obicei cel mai slab de pe teren, dupa meciul asta valoreaza 10.000 euro:)))Imi pare bine ca a luat nota 4 si arogantul de Tarnovanu care era cu nasul pe sus inaintea meciului si spunea ca Fcsb castiga la Farul si ca ies campioni...campioni la ratat titlul pentru al 9 oea an:)))))Vai de perlele lui Becali, sa vanda echipa si sa inchida taraba de "perle"....

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  22 Mai 2023, 10:59

Cică Octavian Popescu nu a ieșit cu nimic în evidență...!! Ce meci o fi văzut GSP ??? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează