FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCU CRAIOVA 2-1

Două scuze prezentate de Marius Croitoru pentru eșecul de la Ovidiu: „E simplu! De ce ești arbitru, să te ajute VAR-ul?”

Marius Croitoru, antrenor FCU Craiova
Marius Croitoru, antrenor FCU Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2022 20:28 / Actualizat duminica, 17 iulie 2022 21:13

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul lui FCU Craiova, a comentat eșecul cu Farul, 1-2, la primul său meci oficial pe banca alb-albaștrilor. El a prezentat două scuze pentru înfrângere: o presupusă greșeală de arbitraj înainte de golul de 2-0 și improvizațiile din defensivă.

Croitoru și-a început intervenția prin a se plânge de o presupusă eroare de arbitraj din partea „centralului” Iulian Călin. La faza premergătoare golului de 2-0, înscris de Artean, Compagno a avut o ocazie mare de gol. 

Față în față cu Aioani, a șutat în cross, dar mingea a trecut pe lângă poartă. Oltenii susțin că portarul Farului a deviat mingea și că ar fi trebuit să beneficieze de un corner, dar reluările TV nu au arătat că Aioani ar fi atins mingea. Balonul nu își schimbă direcția după plonjonul acestuia. 

„Începem cu greșeala arbitrului de la golul 2. Este corner, apoi iau gol. E simplu! De ce ești arbitru, să te ajute VAR-ul?”

Repriză de coșmar pentru Marius Croitoru, la debutul oficial pe banca lui FCU » De ce a fost trimis în tribune înaintea pauzei
FARUL - FCU CRAIOVA
Repriză de coșmar pentru Marius Croitoru, la debutul oficial pe banca lui FCU » De ce a fost trimis în tribune înaintea pauzei

Marius Croitoru, după Farul - FCU Craiova: „Am dominat de la un capăt la altul”

Ulterior, Croitoru a susținut că echipa sa a făcut un meci excelent din punct de vedere ofensiv și că FCU a avut o „posesie net superioară”, însă statistica partidei arată că la acest capitol a fost egaliltate. 

De asemenea, antrenorul oltenilor s-a lamentat de faptul că a fost nevoit să improvizeze în defensivă, cu Huyghebaert, Enache și Van Durmen folosiți pe alte posturi decât pozițiile lor de bază. 

„Am dominat de la un capăt la altul, am luat două eurogoluri. Sunt încrezător că echipa va reacționa bine. Avem nevoie de 2-3 transferuri, nu este ușor să joci cu fundașul stânga fundaș central, mai apar anumite nesincronizări din punct de vedere defensiv. 

Din punct de vedere ofensiv am arătat foarte bine, am avut ocazii, cred că posesia a fost net superioară. Suntem dezechilibrați din anumite puncte de vedere. Omogenitate există, ne mai trebuie anumiți jucători pe unele poziții, să avem rezerve la nivelul titularilor, și ușor-ușor vom deveni o forță”, a declarat Croitoru la PrimaSport.  

Statistica partidei Farul - FCU Craiova 2-1:

Două scuze prezentate de Marius Croitoru pentru eșecul de la Ovidiu: „E simplu! De ce ești arbitru, să te ajute VAR-ul?”
Statisticile meciului Farul - FCU Craiova, via flashscore.ro

Marius Croitoru, despre eliminare

Referitor la faza din minutul 45, când „centralul” Iulian Călin i-a arătat al doilea cartonaș galben și l-a eliminat, Croitoru a spus: 

„Mi-a zis că mi-am făcut cruce. Numai ostentativ putea să o interpreteze. Dacă am făcut-o, înseamnă că e ostentativ, nu pot spune că e altfel. Așa mi-a spus. Nu știu de unde avea dovadă, eram cu spatele la el. El are amintiri mai de demult. Polițe? Eu zic că da. Și știe el bine la ce mă refer”.

Ne pregătim pentru meci de campionat sâmbătă sau duminică (n.r. - cu CFR Cluj), vom vedea ce se va întâmpla. E un început greu de campionat, jucăm cu echipe foarte puternice, dar și noi suntem puternici, iar încet, încet vom deveni o echipă și mai bună.

Ca antrenor, ai presiune. Este simplu! Rezultatele te țin în viață. Dacă nu ai rezultate, pleci de la orice echipă, și de la Mioveni și de la Craiova. Eu încerc să-mi fac treaba, să avem rezultate, apoi nu mai este treaba mea.

- Marius Croitoru, antrenor FCU Craiova

Citește și: 

GSP a aflat dedesubturile vânzării lui Rareș Ilie la Nice » Nu sunt 5 milioane, sunt 3! Și nu e Ligue 1, e liga secundă din Elveția!
FRANȚA
GSP a aflat dedesubturile vânzării lui Rareș Ilie la Nice » Nu sunt 5 milioane, sunt 3! Și nu e Ligue 1, e liga secundă din Elveția!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  18 Iulie 2022, 19:40
Postat de george.br pe 17 Iulie 2022, 23:55

In principiu, cred ca e mult prea devreme sa tragem concluzii clare, cel mult niste impresii poate. Nu l-as gasi vinovat pe Croitoru pentru ziua mai slaba a celor doi, asa a fost azi... sunt zile si zile, e meciul de debut in campionat. Mie-mi place - ca prima impresie - jocul propus de Croitoru, mai combinativ si mai avantat decat ce arata Napoli. Repet, e doar o prima impresie...

O puncte azi. O puncte pana in etapa a 7-a. Antrenați-va pentru liga a 2 -a!

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  18 Iulie 2022, 19:39
Postat de george.br pe 17 Iulie 2022, 23:58

E doar o prima impresie... Scuze pt indrazneala de a mi-o prezenta!

Relax. Vine inapoi Napoli peste 7 etape cand aveti zero puncte. Contractul tzaspe mii

morisca_11
morisca_11  •  18 Iulie 2022, 12:27

metetei ce ati facut ? ati furato iar ? hahahaha

Vezi toate comentariile (23)
Comentează