FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCU CRAIOVA

Repriză de coșmar pentru Marius Croitoru, la debutul oficial pe banca lui FCU » De ce a fost trimis în tribune înaintea pauzei

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 iulie 2022 19:23 / Actualizat duminica, 17 iulie 2022 21:16

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul lui FCU Craiova, a fost eliminat de „centralul” Iulian Călin în minutul 45 al meciului cu Farul, din prima etapă a noului sezon de Liga 1, când echipa lui era deja condusă cu 0-2. 

Repriză de coșmar pentru Marius Croitoru la debutul oficial pe banca lui FCU Craiova.

Defensiva improvizată la care a apelat la Ovidiu a clacat după doar 3 minute, gol Grameni. Dobrogenii au mai lovit o dată până în minutul 30, prin Artean.

GSP a aflat dedesubturile vânzării lui Rareș Ilie la Nice » Nu sunt 5 milioane, sunt 3! Și nu e Ligue 1, e liga secundă din Elveția!
FRANȚA
GSP a aflat dedesubturile vânzării lui Rareș Ilie la Nice » Nu sunt 5 milioane, sunt 3! Și nu e Ligue 1, e liga secundă din Elveția!

Marius Croitoru, eliminat înainte de pauză în Farul - FCU Craiova

Lovitura de grație pentru antrenorul lui FCU a venit în minutul 45. Arbitrul Iulian Călin a fluierat un fault împotriva celor de la FCU, moment în care Croitoru a răbufnit: a protestat și gesticulat către arbitrul de rezervă, Adrian Cojocaru, în timp ce făcea semnul crucii.

+7 FOTO

Imediat, „centralul” Iulian Călin s-a îndreptat către Croitoru, căruia i-a arătat al doilea cartonaș galben, apoi pe cel roșu!  Pentru a justifica al doilea „galben”, Călin a repetat semnul crucii în direcția antrenorului.

+7 FOTO

Croitoru încasase primul cartonaș galben după golul de 2-0, înscris de Farul în minutul 30. Pe imagini nu s-a văzut care a fost motivul exact al avertismentului. 

Cartonașul roșu primit astăzi de Croitoru este al treilea din cariera sa de antrenor. Marius a mai pregătit-o pe FC Botoșani, între 2019 și 2022. 

După eliminare, în începutul reprizei secunde, Croitoru a fost filmat în spatele băncii de rezerve.

+7 FOTO

Ce a declarat Marius Croitoru despre eliminare

Întrebat despre motivul celui de-al doilea cartonaș galben arătat de Iulian Călin, Marius Croitoru a răspuns:  

„Mi-a zis că mi-am făcut cruce. Numai ostentativ putea să o interpreteze. Dacă am făcut-o, înseamnă că e ostentativ, nu pot spune că e altfel. Așa mi-a spus. Nu știu de unde avea dovadă, eram cu spatele la el. El are amintiri mai de demult. Polițe? Eu zic că da. Și știe el bine la ce mă refer”. 

Citește și: 

Gigi Becali, anunț în direct la TV: „Îmi dau 5 milioane de euro pentru Darius Olaru. Oamenii au venit la mine acasă”
FCSB
Gigi Becali, anunț în direct la TV: „Îmi dau 5 milioane de euro pentru Darius Olaru. Oamenii au venit la mine acasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
flosud97
flosud97  •  17 Iulie 2022, 23:49
Postat de elgabri pe 17 Iulie 2022, 23:44

O sa vada Croitoru acum ca antreneaza la un club neprotejat !!

Pour si simplu arbitrul a exagerat grave azi ,cum sa dai 2 cartonase, pentru ce motiv este inadmissible, arbitrii abuzeaza grav

elgabri
elgabri  •  17 Iulie 2022, 23:44

O sa vada Croitoru acum ca antreneaza la un club neprotejat !!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  17 Iulie 2022, 20:57

Arbitrii noștri sunt monumente de stupiditate în materie de împărțit cartonașe. Pur și simplu, nu-i duce capul să judece fazele, ei aplicând deseori regulamentul de parcă ar avea tărâțe în căpățâni. Elimină antrenori de pe bancă într-o veselie, deși puțini au cu adevărat comportament nesportiv. Cei mai mulți sunt agitați, colerici, iar arbitrii noștri, crezându-se dumnezei cu fluier și cartonașe, îi sancționează cu o răutate specifică necalificaților.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează