FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - HERMANNSTADT 1-1

Inspirația lui Măldărășanu: „Am avut de ales între Baba și Sota”

Marius Măldărășanu
Marius Măldărășanu

Articol de - Publicat sambata, 11 noiembrie 2023 23:42 / Actualizat sambata, 11 noiembrie 2023 23:44

Marius Măldărășanu (48 de ani), antrenorul lui Hermannstadt, a analizat remiza cu Farul din etapa 16 de campionat, scor 1-1. Sibienii au egalat pe final, prin Baba Alhassan (23), aflat la primul gol în acest sezon.

Condusă la Ovidiu vreme de o oră, după golul lui Artean din mintuul 27, Hermannstadt a avut puterea de a smulge un punct din mâinile campioanei. Alhassan a înscris în minutul 90+1 și îi menține pe sibieni deasupra Farului, momentan pe locul 4.

Hagi, furios după meci! A văzut ROȘU direct și l-a „fugărit” pe arbitru pe teren!
FARUL - HERMANNSTADT
Hagi, furios după meci! A văzut ROȘU direct și l-a „fugărit” pe arbitru pe teren!

Concluziile lui Marius Măldărășanu după Farul - Hermannstadt: „Teamă în prima parte, curaj în a doua”

„A fost un meci cu două reprize total diferite. În prima am jucat rău, am avut teamă. Ei au început bine, trebuia să echilibrăm rapid balanța, pentru că avem un joc bine pus la punct. Am jucat cu teamă în prima parte, asta este concluzia. Repriza a doua a fost bună, am fost curajoși, ăsta este jocul pe care ni-l dorim cu toții.

În rest am avut câteva situații bune, chiar și pe fondul jocului slab din prima repriză, am avut și ocazii 1 la 1 cu portarul. Mă bucur că în sfârșit a marcat Baba. Am avut de ales între a-l scoate pe el și pe Sota, dar l-am scos pe Sota, la limită cu cartonașele. Este un punct bun în clasament, rămânem pe loc de play-off”, a spus Măldărășanu la microfonul PrimaSport.

Hermannstadt a devenit o specialistă a reprizelor secunde, ultimele 3 goluri ale sibienilor venind în minutele de final.

„Nu cred că jucătorilor mei le place să marcheze în repriza a doua. Putem spune că suntem bine pregătiți, avem un preparator fizic, toată lumea își face treaba.

Este un aspect pozitiv al nostru, am avut o singură problemă musculară gravă, la Gabi, pe care l-am recuperat. Suntem bine pregătiți, băieții dau totul, și-au dorit în a doua repriză și Dumnezeu le-a răsplătit efortul”, a spus Măldărășanu despre acest aspect.

În prima repriză nu am jucat așa bine. Am vorbit în vestiar, ne-am concentrat, apoi în partea a doua am jucat foarte bine.

Mai avem drum lung, dar vrem să ajungem în play-off.

- Baba Alhassan, mijlocaș Hermannstadt

Marius Măldărășanu: „Roșu la Popescu? Să lăsăm arbitrii și VAR-ul să decidă”

Referitor la faza în care Mihai Popescu ar fi putut vedea „roșu”, antrenorul lui Hermannstadt a spus:

„Nu știu... cei de pe bancă au fost mai agresivi, cei din staff-ul meu, dar nu am văzut-o bine, nu o pot comenta. Avem arbitri, VAR, cu siguranță se putea întoarce decizia dacă era de cartonaș roșu. Avem VAR, trebuie să ne bazăm pe el și să sperăm că ia decizia corectă”.

+2 FOTO

Mai multe știri din Liga 1:

Fază neverosimilă în Poli Iași - CFR Cluj » CINCI șuturi consecutive, inclusiv o ratare cu poarta goală

„V-am spus deja 3 nume!” » Conducerea lui CFR Cluj, prima reacție după „thriller-ul” de la Iași: „Am tremurat, e o problemă acolo” + ce se întâmplă cu Mandorlini

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
LostSociety
LostSociety  •  12 Noiembrie 2023, 09:31

Ești antrenor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează