FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Farul transferă din Superligă! Ce jucători a prezentat clubul lui Hagi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2023 13:41 / Actualizat miercuri, 04 ianuarie 2023 14:21

După ce l-a prezentat pe Mateus Barbosa Santos, fotbalist care a evoluat ultima oară în tricoul lui FC Botoșani, Farul a anunțat azi doi noi jucători: Nicolas Popescu și  Rolandas Baravykas.

FC Voluntari a anunțat marți că mijlocașul Nicolas Popescu (20 de ani) se va întoarce la Farul, clubul lui Gică Hagi a emis azi un comunicat în care preciza că fiul lui Gică Popescu se întoarce la clubul la care s-a format.

Gigi Becali, trimis în judecată pentru fraudă la vot! Ce riscă patronul FCSB
FCSB
Gigi Becali, trimis în judecată pentru fraudă la vot! Ce riscă patronul FCSB

Farul l-a transferat pe Rolandas Baravykas

Tot azi, Farul a anunțat și transferul lui Rolandas Baravykas. 

Fundașul dreapta de 27 de ani vine din postura de jucător liber de contract, după ce în septembrie a plecat de la U Cluj, după doar două luni. Lituanianul a mai jucat la Atlantas și Zalgiris, în țara natală, și Nea Salaminis, FK Kukesi și UTA Arad.

Farul transferă din Superligă! Ce jucători a prezentat clubul lui Hagi
Rolandas Baravykas // FOTO: Imago

Începând de astăzi, lituanianul Rolandas Baravykas și Nicolas Popescu sunt noii componenți ai echipei noastre! 

În vârstă de 27 de ani (1.85m), Baravykas este component al naționalei Lituaniei, pentru care a evoluat deja în 32 de meciuri. Postul său este cel de fundaș dreapta și în carieră a mai jucat pentru Zalgiris Vilnius (Lituania), Neo Salamis (Cipru), FK Kukesi (Albania), UTA Arad și Universitatea Cluj. 

În 2017 a câștigat Supercupa Lituaniei. Produs al Academiei Hagi, mijlocașul Nicolas Popescu revine la clubul nostru după o scurtă perioadă în care a evoluat la FC Voluntari.

- comunicat Farul

Baravykas nu are niciun meci oficial la U Cluj, în timp ce pentru UTA a bifat 22 de partide.

250.000 de euroe cota lui  Rolandas Baravykas, potrivit transfermarkt

VIDEO Eugen Neagoe: „E un vis împlinit! Voi face tot posibilul să aduc titlul în Bănie”

Citește și: 

EXCLUSIV Primarul Piteștiului, anunț de ultim moment despre Garita » Fanii Argeșului au izbucnit: „La ce vă mai trebuie stadion dacă echipa retrogradează?”

EXCLUSIV GSP a aflat cât plătește CSU Craiova pentru Ișfan + Oltenii, ofertă de 400.000€ pentru alt jucător din Superliga

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  04 Ianuarie 2023, 15:16

Baravykas e bun, chiar ff bun pt campion atul nostru, dar, sa ma scuze, Gh Popescu .... fiul sau deocamdata ar trebui lasat la o echipa bunicica din L 2a ... ca la FArul, nu va avea nici o sansa... la ce lot "stufos" are Hagi ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează