FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Și-au făcut calculele: „Batem în următoarele două meciuri și nu mai putem scăpa titlul!”

Farul visează la titlu / foto: GSP
Farul visează la titlu / foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 20:36 / Actualizat duminica, 23 aprilie 2023 20:58

Farul Constanța a învins-o pe CFR Cluj, 1-0, și a pus mâna pe trei puncte esențiale în lupta pentru titlu. Rezervați de obicei în a vorbi despre șansele la campionat, oficialii „rechinilor” și-au mai schimbat între timp discursul. 

Duminică seara, la adăpostul celor patru puncte ce o separă pe Farul de CFR Cluj, Gică Popescu nu s-a ferit să vorbească despre marele obiectiv al echipei sale. „Baciul” i-a dezvăluit lui Costin Ștucan, în emisiunea „Fotbal Show” de la Prima Sport, ce calcule de titlu se fac la malul mării: 

Cu șase puncte în următoarele două etape, cred că nu mai putem scăpa campionatul!”, a afirmat Popescu.

O singură echipă a jucat fotbal, Farul. Cealaltă s-a preocupat prea mult să obțină auturi, singurele momente ale jocului pe care CFR le mai stăpânește în stil de campioană. Farul a avut mulți jucători «în mână»: portarul, stoperii, Grameni, Băluță, dar și cei doi atacanți. Cel mai bun de pe teren a fost Grameni, cu o fază încântătoare la gol. CFR, în schimb, a avut un singur fotbalist care s-a ridicat la nivelul unui meci de titlu, pe Scuffet! Mult prea puțin!

Farul e campioană în proporție 65-70%!

- Dan Udrea, redactor-șef adjunct Gazeta Sporturilor

Farul visează la titlu

Farul are patru puncte peste CFR Cluj, ocupanta locului secund. Trupa lui Hagi joacă în următoarele două etape cu Sepsi, în deplasare, și cu Rapid, pe teren propriu. Conform clasamentului, echipele cel mai slab cotate din play-off. 

Contracandiata CFR joacă în deplasare cu Rapid și acasă cu CSU Craiova, în timp ce FCSB, care de la această oră o înfruntă pe Rapid, va juca în deplasare, la Craiova, și pe teren propriu, cu Sepsi.

VIDEO Bucuria „marinarilor” după victoria în fața campioanei României

Citește și alte știri de actualitate: 

Gică Popescu a ironizat imaginile cu Edi Iordănescu de la Farul - CFR: „Poate de-asta a vrut să stea în spatele lui Hagi”
REACȚIE
Gică Popescu a ironizat imaginile cu Edi Iordănescu de la Farul - CFR: „Poate de-asta a vrut să stea în spatele lui Hagi”
„Gheorghe la pătrat” » Hagi și Popescu au petrecut împreună, la o zi după victoria cu CFR
FARUL
„Gheorghe la pătrat” » Hagi și Popescu au petrecut împreună, la o zi după victoria cu CFR

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (1)
cristhebest70
cristhebest70  •  24 Aprilie 2023, 10:09

Adio titlu si arbitraj penibil cum doar in tarile slab dezvoltate poti vedea. Cred totusi ca Farul merita titlul si sper sa-l ia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează