FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Gică Popescu a ironizat imaginile cu Edi Iordănescu de la Farul - CFR: „Poate de-asta a vrut să stea în spatele lui Hagi”

Edi Iordănescu, „undecover” la Farul - CFR Cluj
Edi Iordănescu, „undecover” la Farul - CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 23 aprilie 2023 20:01 / Actualizat duminica, 23 aprilie 2023 20:26

Gică Popescu, președintele liderului Farul, nu s-a ferit să-l ironizeze pe Edi Iordănescu, după ce selecționerul a urmărit duelul „marinarilor” cu CFR Cluj de la tribună, refuzând să ia loc în loja VIP.

A stat în spatele băncilor poate ca să învețe de la Hagi. Dar au fost șase oameni de la FRF, toți au stat în lojă, mai puțin Edi. 

Oricum, eu și Hagi ne-am câștigat dreptul de a vorbi despre națională, nu are cum să se supere Iordănescu dacă ne dăm cu părerea despre selecție”, a mărturisit Gică Popescu, în emisiunea „Fotbal Show” de la Prima Sport, moderată de jurnalistul GSP Costin Ștucan

La o zi distanță, Edi Iordănescu a mers și în Giulești, pentru derby-ul Rapid - FCSB. Cum era de așteptat, tehnicianul a luat loc în loja VIP, n-a stat printre pătimașii fani ai Rapidului. 

Gică Popescu nu l-a menajat nici pe Dan Petrescu

Pe durata emisiunii, „Baciul” nu l-a menajat nici pe Dan Petrescu, cel care nu l-a salutat pe Hagi la finalul meciului de ieri, când a preferat să gonească nemulțumit spre vestiare. La conferința de presă, „Bursucul” a promis că-l va suna a doua pe Hagi, lucru care, potrivit spuselor lui Gică Popescu, nu s-a întâmplat: 

E 8 seara și nu ne-a zis la mulți ani. Mai aștept până la 12:00 noaptea și-i trimit o poză cu noi doi”.

Edi Iordănescu, „undecover” la Farul - CFR Cluj

Gică Popescu a ironizat imaginile cu Edi Iordănescu de la Farul - CFR: „Poate de-asta a vrut să stea în spatele lui Hagi”
Edi Iordănescu, cu șapcă, printre spectatori la Farul - CFR Cluj

Selecționerul echipei naționale de seniori a României, Edi Iordănescu, a asistat la meciul dintre Farul și CFR Cluj, scor 1-0, din tribună, printre spectatori.

În loc să stea la lojă, așa cum se întâmplă de obicei în astfel de cazuri, Iordănescu a preferat să urmărească meciul dintre spectatori.

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO Imagini nemaivăzute în Liga 1: ultrașii FCSB, izolați în peluză cu o pânză uriașă! » Scandări rasiste ale roș-albaștrilor, în replică

Și-a luat gândul de la salvarea directă, după ultima înfrângere: „Situația e clară! Șanse aproape zero”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  24 Aprilie 2023, 09:22

...hagi a fost un jucator mediocru ...

muzica
muzica  •  23 Aprilie 2023, 22:45

Bravo Becali,ai pierdut titlul asta seara PE MANA TA,IL SCHIMBI PE COMPAGNO.cel mai bun atacant din repriza I-a !Te felicitam,chiar daca noi dominam CLAR IN R-a2-a,RATAM INCREDIBIL SI....Dumnezeu t-ia dat o palma ,d-le Becali !!!INA UN AN FARA TITLU !!!Felicitari si lui clujeanul fesnic,care in loc de rosu,de trei ori,a dat 2 galbene si un nimic !Bravo ,clujeanule,incurajeaza-ti ,fosta ta echipa ,cfr sa mai ia un campionat cu arbitrii !

VardyParty
VardyParty  •  23 Aprilie 2023, 20:45
Postat de enigmaticul pe 23 Aprilie 2023, 20:38

Mda! Oare așa o fi? Cic㔄A stat în spatele băncilor poate ca să învețe de la Hagi”! Ce să învețe de la Hagi baciule/ciobanule? Să învețe că ”Omul este o persoană umană” (# Gheorghe Hagi) ”Nu putem să ne ascundem după unghii” (# Gheorghe Hagi) ”Globalizarea e în toată lumea” (# Gheorghe Hagi) ”Viața e frumoasă, dar merită trăită” (# Gheorghe Hagi), sau ce altceva? Ești jalnic și tu, ca de altfel și ruda ta.

Macar Hagi are bunul simt sa (mai si) taca, uneori. Imi pare sincer rau ca Popescu nu s-a insurat cu AMP, macar stiam o treaba. Asa... gloantse oarbe.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează